вівторок, 6 серпня 2013 р.

А що після смерті??



Мене неодноразово просили написати пост на цю тему і ось я нарешті вирішив його написати))
Перш за все
нам треба створити здоровий інформаційний простір, вільний від брехні та дешевих загравань з істотами смерті.

Що таке життя людини?? Життя конкретної людини, так, твоє теж, є наслідком злягання тата та матусі. Кожен з них є також наслідком, результатом довгої селекції гілки процесів схрещування різних людей (варіантів всесвіту). Язичники називають це родовим деревом. Ось таким чином ти з'явився на цей світ. Символічно можна сказати що ти жив в своїх пращурах дууже дууже давно. Якщо усвідомити що еволюція твого генетичного матеріалу розпочалась ще з зірок, мінералів, примітивних біологічних сполук, то у певному сенсі можна сказати що ти був завжди. З цим начебто все ясно.
Але це життя поки що не є вічним, і за правилами цієї гри ти начебто повинен відкинути ласти. І це якось не кльово, не подобається людям таке усвідомлення, люди сцуть помирати. Це також нормально, бо невідоме завжди лякає. Але тут можу тебе втішити, як ти завжди існував "до", так само ти будеш завжди існувати "опісля". У своїх нащадках, або в колективній свідомості людства, планети, космосу, нікуди ти не подінешся, тому сильно можна не сцять.. так, трохи сцикнуть, посіпатись та відпустити свій дух, як прийде година смерті

Всі ці драми пов'язані зі смертю, типу: "я не можу жити без неї/нього", ваааай хоспадя??!! Всі ці чорні соплі створюються штучно, щоб викачати з людинки побільше емоційної енергії, бо нею живляться безліч паразитичних істот, це потужний бізнес з розвинутою ієрархією, уявіть що кожну хвилину помирає десь 100 людей, на них приходиться мінімум 10 донорів які виділяють багато еманацій болю, жалю, страждання та іншої халви. Помножте страждання однієї людини яка втратила близького на 10 і ви отримаєте щохвилини купу хавки для низькочастотних істот, та кучу бабла для лихварів які з того "бізнесу мають гешефт. Саме тому на цю тему багато спекуляцій та профанацій, на цьому страху смерті засновані всі світові релігії, які обіцяють за гроші та виконання певних послуг найкращі місця у потойбічних курортах.

Як воно насправді?? Для того щоб щось стверджувати по цих питаннях, той хто гонить фуфло, повинен мати хоч якийсь екзистенційний досвід. Що я можу сказати за себе, зараз я цим не займаюсь, бо на моєму рівні це не комільфо, але у свої часи я

1. Воскресив з мертвих трьох людей (повернув душу до тіла)
2. Очолював акцію по спасінню душі батька однієї відьми, із жидівського пекла.
3. Мав багато особистих контактів з некросами та ієрархами некроплану. Та ще деякі нюануси про які взагалі не можна розказувати.

Тому маючи певний досвід, можу щось там таке стверджувати. Тут вам підказка, коли ви чуєте що хтось має потойбічний досвід, це завжди цікаво послухати, але відокремлюйте не тільки правду від брехні, але і отриманий досвід від інтерпретації цього досвіду, його авторами або іншими співрозмовниками, бо ті всі інтерпретації - хуєта. Щоб щось стверджувати, треба не тільки науково довести твердження але і мати змогу відтворити подію. Тому щоб не стати заручником чужих помилок, робіть краще свої.

Далі буде мої інтерпритації, тому можете взагалі не читати.

Коли людина помирає, її душа та дух вивільняються та уйобують в інший вимір, який відповідає їх щільності, це те саме як олія спливає над водою. Всі ті цікаві місця існують дууже давно і народу там дохєра, якось вони там живуть, хто на що вчився. Відчуття чимось подібні на сон, але все трохи по іншому і прокинутись не можна. Кастанєдовщіна стверджує, що якщо ти навчишся усвідомлювати що ти спиш, там ти зможеш усвідомити що дав жмурка. Це звісно брехня, бо тут ти можеш прокинутись в тіло, а там твоя душа і є тіло, тому все по іншому.
Якщо душа жила у певному релігійному мифі, паразити які стояли за цією релігією, будуть мати фактичну і психічну владу над тими душами. Саме тому будь яка релігія вимагає у лоха м'якого незаперечної віри, та жорстко, анально карає за сумніви та критику. Все це робиться з прицілом, щоб лошара не вирвався з їх цупких, поліномних лапок.
Мало хто знає, але наприклад лідери на букву п, з буддистського АО МММ, вигадали реінкарнацію, щоб можна було підселяти некросів своєї верхівки у бідних діточок, які змушені потім носити в собі тих мерзенних личинок.

Що буде з людиною яка не мала релігійних переконань та не має страху або віри, що наприклад за матюки її змусять лизати розжарені сковорідки?? Все просто, вона, як і інші тварини приєднається до свого егрегору, або якщо хочте "родового дерева". Тіко не забувайте що до астрального дерева повертаються тільки дерева.

Найближчі до правди язичники, але їх система некроплану більш складна, за рахунок фрірайдерів яких вони називають Бігами. За часи стародавньої віри, ладу у язичницькому філіалі некроплану було більше, зараз там звісно бардак, бо людиськи живуть "нєпопанятіям.
Все інші релігії мають свої "лунопарки, які побудовані згідно з їх міфом, і трансформуються згідно до змін того міфу.

Окремої теми заслуговує Сірий шар некроплану, але сенсу кольоровим про нього писати нема, бо там вже давно шурують сірі, а у нас "своя свадьба".

Найбільш прошарені у цих питаннях є некроманти. Найдрівніша та найпотужніша школа некромансерів була та трохи залишилась у Єгипті, також цікаво язичницьке чорнобіжжя, та культ Мари, але це також інфа для профі, загалу то все знати непотрібно.

На цьому все, намагайтеся поки живі заробити якнайбільше, бо на тому світі заробляти значно важче.

Вождьвсьосказал. Хао блєдналіційа.


14 коментарів:

  1. Спасибо за пост. Если я правильно поняла, пользуясь переводчиком, то никакого просветления сознания и расширения его не будет, а кто на какой стадии окажется в момент кабздеца, тот в то и перейдёт?
    а что вы скажете про старичков , у которых какая нибудь болезнь старческая повредила сознание? мне очень хочется знать, что именно с сознанием произойдет. а с агностиком? извиняюсь за поток вопросов, надеюсь хотя бы на один получить ответ)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. именоштода. По поводу сказок про просветление и прочие комунизмы. Если что то не работает здесь, наивно полагать что ано будет работать там, космос во всех его измерениях и слоях примерно адинаковый, поетому когда тебе обещают небесные коврижке там в обмен на реальные убытки здесь, стоит задуматься, а не пытаються ди тибя наебать.

      Старческий маразм - дело наживное и сознания, души не очень касаеццо, хоть и намикаед. Душа сахраняет возраст гдета в районе 30 лед, если человек скапытился своей смертушкой. Сдвинутые старички, и прочие нещастные которые умерли не своей смертью, в принципе не одиноки, они часть своего рода, колективная тварь пчеловек, поетому все в основном зависит от крепости родовой ветки, именно по етому родствинники инстинктивно переживают за своих молодых - а кагда свадьба, а гиде маи внуке и все такое.

      Что касаеццо гностикафф, видьмакофф и прочех екстрасексафф, так само как и в етай жизни в той они будут иметь ряд преимуществ, талант как говоряд не прапьош, паетому навыки работы с енергиями остануться и на том свете пригадяццо.

      Видалити
  2. спасибо за ответ.
    однако, чтение всего этого на ночь привело ко мне в сон бабаек:)
    еще маленькое уточнение, правильно ли я поняла, что таки православные, которые веровали и умерли с надеждой войти в Рай, таки там и окажутся? то есть в месте, которое им вшивали в подкорку долгие годы

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. не читай більше цей блог)) будуть снитися тільки херувіми.

      Тут є багато умовностей, по перше, мало хто з вірян справді вірять що потраплять до раю, більшість з них страждає все життя через свої "гріхи, так що їх скоріше за все очікує щось на кшталт чистилища, багато з них вірять що потрапить у пекло. Що стосується саме православних, то тут взагалі складно, вони не є християнами, це така суміш християнства та язичництва. Християнський рай для них закрито, біла Нава теж, скоріш за все їм будуть крутити якісь мультики згідно з їх православним міфом.

      Видалити
  3. хороший блог, жаль, что обсуждениями не переполнен, но по всей видимости для тех, кто что-то зрозумиет, а такие молчат)

    ВідповістиВидалити
  4. как странно всё переворачивается, когда начинаешь отсчет с конца, иными словами от финальной точки - смерти. ведь нас не учат умирать, нас учат жить и выживать, награждая попутно красивыми и удобными мифами и сказками о загробной жизни. человеку, который с детства ощущает в себе тикание часиков смерти, в этом мире живых,тесновато и странновато. надо придумать себе достойный смысл жизни.
    притворяться.
    а хочется познать и быть готовым.

    ВідповістиВидалити
  5. немного пробую, через сны
    а так ведь нахимичу себе во вред

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. 1. настрой должен быть рабочий а не фобийно упаднический, это как направление движения.
      2. Доверяй своей душе, чувствуется тревога - не лезь, если все нормально, делай шаг.
      3. Прокачивай дневное Я, мир снов неэффективен.

      Видалити
  6. Барма,а что касается людей , которые «помнят\вспомнили свои прошлые жизни» , как тогда механизм этот работает..?
    Это связано с тем, что они неким образом настраиваются на эти личности из прошлого и потом идентифицируют себя с ними....? или глюки\фантазии мозга?
    Или ,допусти, когда в ребенке проявляются некие способности и знания, которые он не мог получить очевидным образом, то что здесь срабатывает?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Коли у людини є певні порушення психіки, або якщо штучно ввести її у певний стан, вона може отримати інформацію з колективної свідомості людства. У більшості випадків ця інформація правдива, а от інтерпретація - це була йа у минулому житті - хибна. Життя дається людині один раз, наступні життя живуть його нащадки, якщо такі є. Саму теорію декількох життів вигадала верхівка буддистської релігійної піраміди, щоб утримувати кастову систему на Землі та підселяти некросів у тіла дітей, у тілі людини некросу комфортніше ніж у некроплані.
      А якщо він хоч раз таке спробував, то інакше вони вже не зможуть жити, почнеться розпад душі померлих священників.

      Видалити
  7. БАРМА а з родичами ми там якось перетинаємось? І ще цікаво оці наші совєтскіє бабушкі та дєдушкі вони так і не прозріли як і куди ? Дякую.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Духовний світ він чимось схожий на море, якщо у тебе звичайна шлюпка - тебе несе течія. Якщо там ще є вітрила (свідомість) ти можеш керувати вітром. Якщо людина живе просто так, її закине на родову гілку, якщо вона релігійна чи там відьма якась, вона попливе туди куди вірить а там вже залежить від місця, буде там аварія чи оаза.

      Видалити