вівторок, 6 серпня 2013 р.

Точка збірки




Сам цей мем народився на виробництві "строітєльства комунізьми" та не мав жодного відношення до містики. Просто висіла сором'язлива табличка "Точка Зборки" під яку страшні та сумні пролетарії носили деталі жахливих машин смерті і не тільки.

Завдяки труду видатного киянина пана Сідерського, цей мем набув нового сенсу та забарвлення. Він почав означати поєднання енергопотоків нах-валя в тоналі та інші цікавинки, які вам стануть доступними як погортаєте Каста-недо.

Нам цим займатися нема коли, тому ми понесемо цей свячений грааль екстрасенсів 90х далі, крізь терени до зірок, на радість Орлику.

Як оспівує класик: він Сокіл, а я Юний Орел.

Чому це не працює?? Чому ніхто так і не спромігся задвинути ту точку збірки, самі знаєте куди, щоб воно нарешті щось сталося?? ГА??!! Все дуже просто, бо все дууже складно, Людина якщо дивитись на неї у "нагвалі, піхвець яка складна істота. Далі по пунктах.

1. Перший заповіт Дона Педро.
Тих точок збірки дохуя. Донхуан до школи не ходив, про будову людини нічого не знає, для нього людина це мішок з чимось. А ви зрозумійте що людина не може мати одну точку зборки технично, бо у кожної клітини вона своя, зрозуміло це?? Наприклад, кожний лімфатичний вузол має свій мозок, свою маленьку свідомість, також є печінка, геніталії, та інший духовний лівер.
Яка точка збірки у цицьок?? А це також дві маленькі держави зі своїми президентами та резидентами. ІТОГО - Точки збірки не існує, бо людина біоробот складний та багатофункціональний.

2. Як зрозуміти що то за крапки збірки і як вони працюють??  Дон Педро каже, що зрозуміти це здатні тіко просунуті воєни, які розуміють що таке Система, горизонт події та границя системи.
Наприклад, якщо воєн буди вживати багацько пійотля, точка збірки його печінки накриється мідним тазом. Коли горизонт події буде подоланий, та бідна печінка понівечена неорганами нездатна буде відновитись, воєн помре.  Його система нездатна існувати без печінки. Це зрозуміло??

3. Свідомість.  Шизотерики здатні переоцінювати ПВВ Свідомості. Свідомість це невеличке, я би сказав жалюгідне утворення, яке здатне лише на те, щоб за рахунок уваги щось там собі вигадати, щось таке прикольне, мальовниче замість реальності. Покайфувати з цим та написати вконтактик, мовляв дивиться який мені наснився сон.
Приклад. Ти можеш займатись холотропом і думати що ти ас дихалки, зупиняти серце або довго не дихати під водою. Але ці моменти короткочасні, незначні. Суттєвими для тебе є несвідома здібність дихати. Тобто ти дихаєш не тому що твій ногваль у туналях, ти дихаєш просто так, і поки це працює - ти живий. Це стосується всього. Чи працює твоя свідомість з точкою збірки коли ти перетравлюєш їжу або "робиш дитину?? Чи потрібно природі твоя свідомість?? Ні, життя вирує само по собі і йому начхати що ти там собі намалював у мізках, це не має значення.

4. А що має значення?? Фізика та хімія процесів. Це дуже важливо, принаймні так стверджує Сам Дон Педро, прямий нащадок апостола Петра. Фізика, хімія, електричні процеси того що відбувається у космосі, незважаючи наскільки тонким є його шар, чи це процеси у тебе в животі, чи в іншій реальності, світі духів, на мапі твоїх сновидінь, все що відбувається будь де, має свої причини та наслідки, так само і твоя свідомість це такий самий космос, який живе своїм життям, не залежно від того усвідомлюєш ти це чи ні. Все навколо тебе існує по дуже простим законам, таким, як наприклад магнетизм. Іншими словами:

Дон Педро, коли вийшов з Асрала, виніс звідти кам'яні скрижалі на яких було накреслено юним Орлом: 
Точка зборки працює лише в автоматичному стані, коли на неї не впливає свідомість спостерігача. У всіх інших випадках її робота викривляється, створюючи ілюзію, обман, штучну підробку Події, яка зникає у ту саму мить коли спостерігач переносить свою увагу на інші процеси.

Що робити?? Давайте спробуємо розпочати з термінів. Точка зборки є сумою, центром процесів які відбуваються у замкнутій системі, Якщо система не автономна, то точки зборки підсистем створюють свою систему, в якій ТЕОРЕТИЧНО, може утворитись своя точка зборки (насправді там ніхуя такого нема) Виникає здорове запитання, чи треба там щось здвигати чи задвигати?? Ні не треба. А що робити?? Треба то все вивчити, адаптувати, дійсно усвідомити, а вже потім з тим всім щось робити. Бо будь які спроби щось там здвинути, будуть впливати на систему, або комплекс систем, з абсолютно невідомими наслідками. А це дуже небезпечно для людини та його здоров'я.

Подумайте про це.

Немає коментарів:

Дописати коментар