неділя, 14 квітня 2013 р.

Надприродне



 Коли люди кажуть про надприродне  в більшості випадків вони кажуть про абсолютно природні речі, які виходять за рамки їх картини всесвіту. Тут треба пояснити.. те що ти вважаєш чудом, є суб'єктивним моментом, воно є чудом для тебе але не є ним насправді. Взагалі чудо технічно не можливе як явище, бо у будь якої події є причина і наслідки, є певні складові які стали тим підґрунтям на якому з'явилось те чудо. Тому коли хтось каже:
 "чуда не буває", він каже правду, що у твоїй уяві є чудом, наприклад зцілення, для цілителя є нормою. Він знає як це працює і може це повторити.

Віра *майна*

Є два типи віри, пасивна та активна.
Пасивна - ти можеш вірити у будь що і це не має жодного значення. Ти сідаєш у маршрутку бо віриш що вона тебе довезе з пункту А в пункт Б, гарантій ніяких нема, ти легко можеш загинути у тій маршрутці, але ти сідаєш бо така твоя пасивна віра. Хтось вірить в святого Харлампія, хтось вірить в макаронного монстра, це те саме. Віряни мають схильність пов'язувати події свого життя з об'єктом своєї віри. Наприклад атеїст докладає зусиль та отримує щось у своєму житті, так само вірянин має слово паразит - бог. Бог мені допоміг те, бог мені допоміг се, за все слава богу. Це знов таки не має жодного значення, бо так працює пасивна віра ума, вона створює штучні пояснення,  які не мають відношення до причин та наслідків події, це просто ігри розуму. Візьмемо, наприклад, таку віру як атеїзм - людина каже що спирається на наукові знання, закони фізики. Вона так каже бо і гадки не має що таке фізика, про неї може казати лише фізик, який розуміє ті процеси. Всі інші так само пасивно вірять, як і ті хто вірить в те що він свідок Єгови та щоб потрапити до раю, він повинен всіх заябувати "веселими картинками".

Активна - віра яка спонукає тебе до дій. Людина вірить в успіх своєї справи і саме тому досягає успіху. Це можна назвати настроєм. Ти настроєний на те щоб досягти мети,  це єдина причина чому ти її досягаєш, віриш ти при цьому в бога або дога, все одно, бо ключовим є момент не бога або безбожжя, ключовим є факт що є людина яка має певний настрій змінювати простір. Так само як і тварина, лисичка сестричка має намір вполювати зайчика, братчик зайчик має намір накивати п'ятами. Чий намір чистіший та потужніший той і виграє. Саме тому хижаки впольовують слабких та хворих тварин, бо їх душа слабка, а тому намір недостатньо потужний для того щоб вижити. На цьому побудована еволюція.

Що таке надприродне насправді?? Уяви доступний тобі простір у вигляді мапи міста. Є райони де тобі все відомо, де все працює само по собі, працювало так сто років і ше сто років буде працювати. А є нові райони, вони завжди на кордоні твоєї уяви. Саме в цих районах для тебе відкриваються нові можливості, щось нове для тебе, невідоме. Саме в цьому районі тобі потрібна активна віра. Настрій що все буде гаразд, який не просто надихатиме тебе на дії,

в першу чергу він буде певним чином структурувати простір. Це ключ. 


Якщо ти з цим впораєшся у тебе вийде.  Якщо ні, ти увімкнеш задню та повернешся у старе. На попередній лейвел. Не має значення яке чудо тобі потрібне, фінансове, здоров'я, кохання або містика, механізм той самий.
Ти підходиш до границі своїх можливостей, намагаючись трансформувати новий для тебе простір. Якщо твій намір чистий та потужний, в твоєму житті станеться "чудо, якщо ні, ти повісиш носа та повернешся назад зі словами - таки да, чуда не буває))


2 коментарі:

  1. одной веррой сыт не будешь, даже Иов и Моисей теряли веру....

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. це протиставляння і вніс Єгова з його адептами, віра така ж енергія як все, все єдино.

      Видалити