понеділок, 30 липня 2012 р.

Конфронтації з реальністю.




Продовжуємо тему ілюзій. Як вам відомо більшість людей мають ті чи інші психічні розлади. Що таке психічний розлад??

Психічний розлад це викривлення у сприйнятті та взаємодії з реальним світом. Наприклад ви не так зрозуміли людину - це епізодичний розлад. Якщо це явище носить хронічний характер - маємо психічну хворобу. Я вам по доброті своїй душевній наведу декілька прикладів розповсюджених розладів. Вони вам стануть у нагоді, ВПЕРШУЧЕРГУ для самоаналізу та по друге для зовнішнього аналізу, для тих хто береже себе. Бо від зовнішнього значно легше берегтися чим від внутрішнього.

Пере-нос
Академічному дослідженню цього явища ми завдячуємо двом хлопцям - Фройду та Юнгу, коли вони ще гралися у одній пісочниці з расовою жидівкою Сябгіною Шпілгейн. Якщо розповісти про це простою мовою вийде таке - з хворої голови на здорову. Це такий розлад коли людина звинувачує всіх навколишніх у своїх помилках. Ви таке відчували, коли людина дивиться на вас, мовчить та погане про вас думає. Як у тому анекдоті про бабульку ніччю, у лісі, з рушницею.
Щоб цього з вами не сталося, постійно перевіряйте себе чи так ви розумієте людей. ЗАУВАЖТЕ!! Так розуміти, це не значить сприймати їх так як вони кажуть, ні, сприймати їх так як воно є на справді. Бо люди часто брешуть язиком, але їх вчинки не брешуть ніколи. Ну майже ніколи, якщо вони тими вчинками не намагаються ввести вас в оману. Як впізнати, так ти їх сприймаєш чи не так?? Якщо ти можеш спрогнозувати їх поведінку - так ти правий, щоб вони тобі не казали на своє виправдання. Ще раз підкреслю, застосуй це для себе, а потім всіх ліхуй.

Симбіоз психопатів
Вони найшли друг друга)) Чули таке?? Так, подібне притягується до подібного. Протилежності притягуються та доповнюють один одного. Протиріччя?? Ні в якому разі, це два подібних один до одного закони магнетизму. Нехай буде позитивний та негативний магнетизм. Головне щоб ти усвідомив що байдужі не притягуються один до одного. Те що двом психам добре разом не значить що вони здорові. І не слухайте тих хто каже що їм гарно удвох, не може бути гарно хворому, загострення у разі хвороби це лише питання часу.

Хронічне роздратування
Незадоволення, роздратування викривляє всесвіт. Бути незадоволеним це те саме що бути не в змозі кінчити під час сексу. Процес є, а задоволення нема. Жахлива річ насправді.. Хронічний роздратуй пов'язаний якраз з викривленням у відносинах з реальністю. Бо людина не може гармонійно співіснувати з всесвітом, їй потрібно постійно компенсувати свій розлад, це ще більше поглиблює дисгармонію, яка знов таки викликає роздратування та незадоволеність. Якщо ти роздратований, ти псих. Якщо вони, він, вона "вмєстєцелайастрана - тоді за всім цим прихована хвороба. Так і знай, і не кажи що не чув, бо тобі совість прошепоче: "А Барма тобі казала". Шукай хворобу, як знайдеш, роздратування як рукою зніме.


Зовнішні прояви внутрішнього конфлікту.
Далі йдемо. Злий ботан.. такий типаж. Майже те саме що і роздратуй, але у важкій, майже невиліковній формі. Ви ніколи не цікавились чому задроти слухають важку музику?? Чому більшість маніяків терпіли знущання у школі?? Як воно там оце працює все?? Подивимось на прикладі Христа. Такій собі класний поцик - мазохіст, якій тільки що і робить що ягня гладить вєздє і одну щочку за іншою підставляє, але раптом - психопатичний зрив у храмі, прикиньте як  би його зараз нєправославно арештували)) Зненацька такий сповнений космічної любові хіпан каже про те що захуярить у Армагедоні всіх і вся?? І шо ось ось *вже 2000 років* цей армагедець станеться. Якось дивно "нєправдалі?? Подивиться як хвороба одного стала хворобою мільярдів терпіл, які так само кажуть що не можна, не гарно вовтузити один одного, а самі тільки і чекають на ту генеральну гопарську розборку. Насправді нічого дивного немає, це нереалізована внутрішня агресія. Якщо її не реалізовувати, вона нікуди не подінеться, буде тільки збільшуватись і вимагати все більших зусиль на пригнічення. Це як паровий котел, чим більший тиск тим більший ризик вибуху. Саме тому отакі відриви ботанізму на концертах хардкору і є своєрідне випускання пари з клапану. Але це та сама компенсація. Прояви агресії треба відпрацьовувати, а не пригнічувати або компенсувати. З цим все ясно??

Підміна цінностей.
Пластмасові люди. Втрата зв'язку з природою.
 Що ви відчуваєте коли сидите тихою українською ніченькою, на березі річці?? Щось глибоке - генетичну пам'ять тих часів коли ти був дикий а природа була твоєю домівкою. Що відчувають люди психіка яких зруйнована містом?? Індастріл, стімпанк, кислотний стиль, всі ці культурні явища є ознаками втрати зв'язку з природою. Ці стилі проникають у архітектуру, музику, мистецтво і вже мають психічний вплив, який можна порівняти з впливом природного пейзажу. Зауважте що всі ці стилі мають руйнівну, депресивну природу. У сучасному культурному середовищі важко зберегти здоровий психічний стан, бо соціальною нормою стало безумство. 

Конфлікти між людьми - конфлікти реальностей.
Напевно ви не один раз замислювались - нащо люди конфліктують. Сьогодні Великий та Жахливий відповість вам на це запитання. Конфліктують люди здебільше по причині того що конфліктують їх вигадані реальності. Є гострі, мотивовані конфлікти - коли люди помирають з голоду та змагаються за "хрустфранцузкайбулкє, або за самицю/самця. Це зрозуміло. Але таке бува не дуже часто, значно частіше люди воюють як кажуть нєзахуйсабачий. Саме це і є конфлікт реальностей, бо кожна людина живе у своєму, унікальному культурному наборі, який вона намагається ствердити, стверджуючи себе. Або руйнує, руйнуючись, типу я невдаха та лох м'який мої цінності гівно, альо!! підкиньте мені нових цінностей.
Все це ще пов'язане з колективною свідомістю. Наприклад нема нічого гіршого на світі ніж огидний світ Лєдігагі, навіть світ Поплавського кращій, але піпл хаває і Лєдігага думає що нічо така, бо змогла пустити свої огидні виділення в тираж. Або стара жидівка Мадонна.
Відчуваєте зараз конфлікт реальностей?? Насправді я не конфліктую з гагою або мадоною, я взагалі з блядями не конфліктую - вони мені байдужі. Але приклад повинен вам бути зрозумілий. Є цікава теорія, що справжні мешканці цієї вашої планети - меми, культурні юніти які використовують людей як носіїв. Це звісно спекуляція, але цікава спекуляція, яка надає можливість подивитись на світ під певним кутом зору.
Ви ще хочете срати цеглиною у кривавих битвах за якісь ідеї??

Подумайте над цим. Успіху!!



5 коментарів:

  1. Класно! Розпочався тиждень гарно. Є "пісщя"
    для мозку) Дякую.

    ВідповістиВидалити
  2. дякую, Бармочка ! як завжди в тему. вчора засумувала і думаю, щось давно твоїх постів не було)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. якась криза жанру, три пости написав у чернетки, оце лише один виклав.

      Видалити