субота, 23 червня 2012 р.

Ефективне непрощення



Як вам відомо бидло активно любить спекулювати на тему прощення мовляв усіх треба прощати, якщо ти не будеш прощати ти захворієш на геморой та сконаєш у могилу на день раніше ніж так би сконав)) всяке таке шизотерічне лайно.
Як воно насправді??

У кожній брехні є доля правди, бо інакше брехня не придатна до життя, але це вже інша тема. Що то за доля правди?? Ось вона - якщо ти будиш постійно у своїй дущі підтримувати вогонь ненависті - ця важка еманація буде жерти багато енергій і з часом приведе до зміни у твоїй енергетиці і так, якщо ти не пильнуєш за своїм здоров'ям, це може створити додаткові трабли. Але до непрощення це немає жодного стосунку. Що таке непрощення - це небажання компенсувати за власний рахунок чужі помилки. Це нормальне явище і так повинно бути у здоровому суспільстві або у людини зі здоровим глуздом. Бо якщо ти бажаєш платити по чужих рахунках ти самогубець.


Зайдемо трохи з іншого боку. Яке воно життя насправді?? Воно таке, ти прокидаєшся зранку і йдеш добувати їжу, також намагаєшся сам тою їжею не стати. Звісно тобі страшно і страх є нормою яка дозволяє тобі вижити. Що вам скажуть говногурчики?? якщо ти будеш жити у страху ти захворієш на геморой та сконаєш у могилу на день раніше ніж так би сконав. Ще одна брехня. Жити у страху нормально, бо Це базова програма поведінки. Хто з вас їсть яловичину?? А хто здатний кинути виклик здоровезному бику і залишитись у живих?? Розумієш про що я??Далі йдуть апгрейди. Ми слабкі істоти тому ми виробили програму колективного добування їжі. Для цього рівень внутрішньої конкуренції повинен бути нижчий за зовнішню, бо інакше нічого не вийде. Саме це намагання знизити рівень внутрівидової конкуренції, у людей психічно хворих і породив всілякі моралізаторські збочення, які живуть і цвітуть цвіллю у спільноті яка ходить на охоту до супермаркету і головна зброя якої - металева тєлєжка. 
Саме звідти з бажання створити зграю і з'явилась необхідність вибачати один одному помилки. Це природна необхідність. Природа взагалі сповнена помилок які допомагають їй створювати багатоваріантність життя. Наприклад, хто з вас замислювався нащо чоловікам соски?? Хто їх буде смоктати?? Як що у нас і смокчуть то це не соски, так?? Здається, атавізм, помилка природи. Але воно не так, бо при певних обставинах ми теж можемо вигодувати груддю немовля, якщо іншого виходу нема, якщо самиця загинула, а іншої поруч ниць. Навіть у 1% чоловіків є рак молочної залози, як смішно це не звучить. 


"Ітого" - прагнення прощати помилки один одному є природна необхідність яка виникла у нас вході еволюції, але у збоченому суспільстві набула збочених, релігійних форм які ніякого відношення до реального життя не мають а є однією з багатьох форм слабоумства. 


Йдемо далі, якщо ти обрав шлях свідомого самобудування. Чи потрібно тобі ото "прощення"??
Ні, не потрібно, навпаки - дуже шкідливо, тому що це сильно загальмує твій розвиток бо ти витратиш свій ресурс сили та часу, на людей з низьким рівнем свідомості. Вони звісно за твій рахунок покращать своє життя але тобі воно нащо?? Людина яка обрала шлях мага - назавжди буде одна. І окрім ресурсу свого життя у тебе нема інших ресурсів. Тому не витрачай себе на марноту. 


Шо і як робити?? Зараз все розповім, будете мені винні. 


1. Коли не прощають тебе. 
Це найкраще. Це тобі пощастило бо це найлегший спосіб позбавитись придурків у своєму житті. якщо хтось до тебе липне, а воно тобі не потрібно, зроби щось негарне і дай привід тобі це не прощати, наклади калачика під двері чи ще щось утни.


2. Коли хтось тобі заподіяв шкоду. 
Тобі треба прийняте холодне неемоційне рішення - потрібен тобі такий попутчег чи це зайвий тягар?? Якщо ти приймеш емоційне рішення, ти зробиш помилку - якщо у ярості, не побачиш користь людини та її бажання виправитись, якщо у рожевих окулярах - отримаєш підставу ще раз. Якщо ти прийняв правильне рішення, і воно негативне - ніколи не вибачай ту людину. Як це зробити правильно?? Тобі треба скинути ваші відносини в нуль. Як це зробити я вам у ротик класти розжоване не буду самі допатрайте. 
Так от коли скинули в нуль, зробіть вибір з цією людиною не сплітатись долями. Ось це і є саме трушне непрощення. Якщо таку людину десь зустрінете або згадається, знов поверніться у той нуль та відчуйте що ви з нею не пов'язані.   Якщо вам таке хоч раз вийде зробити, наступного разу буде легко, на автоматі. 


Сірим взагалі все просто віддайте все те Сірості, та зачиніть двері душі - байдужість вам у допомогу. 

7 коментарів:

  1. о, розумію про що ти і вмію це робити, виявляється) не з усіма виходило відразу... в залежності від сили прив'язки або якщо залишалися сумніви. тепер вже швидше і більш свідомо.людина просто перестає існувати для мене, стає все одно. але не завжди є можливість розірвати зв'язок відразу. наприклад, якщо знаходишся в залежному або зобов'язаному становищі на даний момент...гаразд, з часом розрулиться. а якщо людина залишилася винна тобі. або підставив близький родич... складніше. як бути?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я не вважаю що мені хтось у цьому цирку щось винний, бачили очі що купували, якщо людина не чемна я просто з нею ніколи більше не спілкуюсь. звісно на сірих судах я здеру з неї три шкури але зараз витрачати на це енергію нема сенсу. З родичами важче, але те саме - припинити спілкування (обміни) звільнитись можна тільки так.

      Видалити
  2. Відповіді
    1. це найважче бо прямий канал, тут краще поганий мир чім добра війна, або вже важка артилерія магічна.

      Видалити
  3. Барма извини, немного не разобралась с украинским языком...( знаю его только наполовину:)) Ты говоришь, что по отношению к кому-то из родителей этот метод тоже можно применять?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. учити мову*

      на родителей не действуєт потому что нельзя обнулить себя, там нужна сложная техника обріва духовной пуповині которую мало кто может осуществить, поетому проще просто игнорить.

      Видалити
  4. Спасибо, теперь ясно.

    ВідповістиВидалити