вівторок, 12 червня 2012 р.

Де Талі


 В продовження минулого посту роздивимось деталі та основні помилки "соіскатєлєй. Що дуже символічно, що головний маг суть-би сьогодні лоханувся як пацан на цих ваших матеріалізаціях гиги.. так що якось символічно.

Мрію>>Реалізацію>>Подію>>Насолоду


Фаза перша - мрія. 
Мрія це така ж матеріальна річ як твій чобіт чи що там у тебе. Але матеріальність тієї мрії матеріальна у світі мрій. Світ мрій "агромєний, а здійснюються лише ті які підходять до границі світу матеріального, та ту границю переходять. Це ясно??
Наприклад: якщо ти якийсь вася який мріє про свій острів, а сам живе мало того що на зарплатню, та ще та зарплатня на покушать і фут-болку, то мрія твоя дуже далеко від границі. Тут тре щоб у мізках у тебе клацнуло зараз, бо атеїсти дуже тупі істоти. Я так кажу що далеко, не тому що у тебе нема грошей на острів, а у тебе нема острова бо мрія далеко і тому нема грошей. Клацнуло?? Добре.

Якщо мрія якимсь дивом проб'ється до границі, то тобі і грошей не тре буде бо то диво проявиться у житті. Але всесвіт не любе див та чудесатостей, бо це насправді порушення порядку, тому скоріш за все ти будеш на тому острові працювати лісничим або офіціянтом. Ще раз - мрії живуть у світі мрій наче тут живуть бактерії якісь. По законах і правилах. От коли вона зріла вона відвалюється від того світу та падає в наш. Таким чином розпочинається другий етап.

Фаза друга - реалізація. 
Основною помилкою "соіскатєля, є то що він починає срати цеглиною, коли мрія накльовується. Є два типа людей, ті шо коли кудись їдуть завжди біжать попереду паровоза, хоча і заплатили за квіток, а є такі що їдуть у СВ попівають кон'я-чок та смалять смачний табачок. Як не бігти??
Тре тобі вася зрозуміти що такоє жизнь вася, а жизнь ето растєніє.
Саме так як рослина проростає з зернятка, м'якенька та тендітна поки не перетвориться на могутній дуб, так і мрія твоя, торопига, росте згідно з умовами, а не твоїми бзиками. Але!! Є певних зв'язок між господарем мрії та мрією.
Що не можна??
1. казати на мрію щось негативне, навіть жартома. вона все чує та люба негативна еманація її господаря її руйнує.
2. підганяти. Ти не можеш змусити дерево рости швидше. ти його тільки поламаєш.
3. втрачати цікавість. бува таке що поки вона росла вже і не треба, не зважай на це насолоджуйся процесом, тоді ти станеш майстром, а інакше так і залишися хуйлом.
Що треба??
1. чуйно підживлювати рослинку своєю силою.
2. чуйно обирати проміжні варіанти розвитку
3. мати повний намір на матеріалізацію - не відчувати сумнівів.
Зрозумійте що реалізація це процес який поєднує мрію дитинку і мрію товсту тьотю, настільки товсту що вона вже не витримує та гине, перетворюючись на Подію. З подією вся ясно вона просто є і все. А от наступний крок важливий.

Фаза четверта - насолоджуйся
Це дуже важливий теж процес, якщо ти просреш його коло не замкнеться і та спіраль сансари встромиться тобі у сраку і буде бобо.
Посмакуй, пограйся своїм щастям, розкажи друзям який ти класний і як гарно в тебе все вийшло. Ти відчуєш коли насолода скінчиться і прийде час для нової мрії.

Шануймося русичі!!




5 коментарів: