понеділок, 11 червня 2012 р.

Всьо ета лож ага саньок.


 Кожна людина мріє, набір цих мрій стандартний взагалі - квартира машина дача турція раз на рік любов діти телевізор пиво футбол. Це не так багато і більшості щось таке вдається перед тим як померти. Але є мрійники як і я яким подавай свій острів, персональний дирижабль і любов таку щоб вусмерть.
  Текст песни от megalyrics.ru

Але сьогодні не про це, а от про що -
чому такий сильний дисбаланс між мріями та реальністю?? Спитаєте ви мене, і ми вам як завжди точно відповімо:

Тому що на мрію та реальність треба різна кількість енергії.

 На цьому можна було б і закінчити цей пост, мовляв мрійте якщо мріється для цього ума не треба, та жуйте що жується радіючи що ще не всі зуби повипа-дали.
Але ж ми не такі, тому все вищесказане будемо вважати вступом.

Подивимось на цю драму людства на прикладі мрій про свою половинку. Лежиш ти такий і мрієш. Хочу щоб у мене була така дівчина, або такий хлопчик. Ну і уявляєш собі те се. Рідко хтось уявляє, до речі, що зранку йде посрати бо преперло, а в туалеті богомерско штиняє тим чим посрало мрія усього твого життя. Це ключова помилка. У мріях ти маєш нахил ідеалізувати, мрії це все одно, затрати енергії на мрію мінімальні, тому можна вигадати що завгодно, важче на справді нічого не вигадувати. Цього не кожний маг досягає.
Якщо ти живеш у своїх ідеальних мріях життя завжди буде бити тебе асфальтом по морді.
Обирай але обережно але обирай. Чи жити у не дуже смачній реальності, або жити у дуже солодких але мріях. Цю прірву ще поширюють вироби кіноіндустрії, книжки та інші аферисти які заробляють на цій проблемкє. Це так банально та скучно що ніхто не хоче нічого вирішувати. А просто живуть так: квартира машина дача турція раз на рік любов діти телевізор пиво футбол.

А ми нє. Ми підіймаємо списа що зронив Дон Кіхот та знов і знов штурмуємо монстромлин, або як кажуть брати наші менші індуси - колесо сансари. І шо?? І нічо)) Виходить, получаєццо, єбиомать, працює!!)).

Так що саньок все це правда, якщо ці чотири збалансувати:

Мрію>>Реалізацію>>Подію>>Насолоду

Тоді ті два не конфліктують, не підсирають один одного, а гарненько так крутяться одне за одним наповнюючи наше життя отим смислом перетворювання.

Чого і вам бажаю.




5 коментарів:

  1. Последовательность: мечта-деньги-реализация, почему-то не всегда срабатывает.
    Помнишь, как Киса Воробьянинов пришел в ресторан с полными карманами денег, и заказал за 5 копеек огурец и стопку водки?
    А если так: деньги-мечта-реализация?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. не спрацьовує у тих хто погано працює все просто. а якщо так так так всі роблять. У наступному пості розпишу детально

      Видалити
  2. у мене зараз в основному з дитиною спрацьовує. причому, як у дрібницях, так і дійсно серйозні питання вирішуються. треба і все. і гроші необхідні вже потім звідкілясь на це з'являються. так що воно таки працює. а от щодо себе самої щось не дуже зараз виходить ...

    ВідповістиВидалити