середа, 16 травня 2012 р.

Нас-трій


 Існує два джерела настрою, внутрішній та зовнішній, сам настрій як такий є реакція на процеси які відбуваються у твоїх внутрішньому та зовнішньому світах.
Головна причина всіх твоїх настроїв - здоров'я. Мало хто про це думає, бо сучасне суспільство орієнтує людину на зовнішнє підживлювання, особливо у інтернетзалежних.
Це погано, бо якщо ти не відчуваєш свій організм це приведе до малоприємних сюрпризів.
Друге внутрішнє джерело - душа. Наприклад перед тим як з кимось розбігаєшся у житті,  завжди раптово хочеться плакати, бо душа існує у більш тонкому вимірі та відчуває події до того як вони відбудуться, звісно якщо ти чуєш свою душу.
Коли в тебе поганий настрій це дуже не приємно, тому тупі люди які вигадали чіпси, гмо та жидівську кокаколу, ще вигадали таку хуйню як штучне підняття настрою. Що відбувається з людиною у такому стані.
Уявить що ви це велике місто, в якому є безліч проблем, комусь треба швидка, десь пожежа, десь злочини, на будівництво потрібні матеріали, десь йде похорон. Але мер того міста - обкурений Льоня Космос, який заразив все місто тією хуйнею. Всі як один бігають по вулицях радісні, обкурені та надрачують один одному позитивчик. Довго таке місто не протягне.

 Сумна картина, згодні?? Те саме відбувається зараз з людством, саме позитивізм є однією з причин загального "отупєнія мас.

Людина повинна бути адекватною, до тих процесів які відбуваються.
Коли ж є сенс таки підвищити собі настрій?? Тоді коли ти з однієї крайнощі вдарився в іншу. З шизоїдного позитивчика впав у готичну депресію. Це також збочення тому можна спробувати одним збоченням подолати інше. Але тільки для того щоб привести себе в норму.

Як треба правильно.
Слідкуй за своїм здоров'ям "вєздє. Наприклад нездоровий круг спілкування теж хвороба. Коли ти будеш здоровий, гарний настрій стане для тебе природною нормою. Ти сповнений тією внутрішньою силою вийдеш у зовнішній світ. Далі слідкуй щоб тебе його не зіпсували, м'яко обтинаючи зони з підвішеною напругою, ідіотів, та інші небезпечні місця. Вишукуючи джерела натхнення та наснаги. Бережи себе, бо якщо ти себе не будеш берегти, любити, за тебе це ніхто не зможе зробити, навіть якщо і захоче.

Що робити якщо настрою в тебе нема?? По перше усвідом, що він завжди є, не може не бути.
Якщо симфонія твоєї душі кака-фонить, значить щось негаразд, з диригентом, або тромбоном, або першою, другою та іншими скрипалями та скрип_пальками. Знайди проблему, виправ її і побачиш як настрій САМ!! покращиться і ти знов посміхнешся всесвіту який так само відкритий для тебе як завжди.

Наснаги.





5 коментарів:

  1. ага, с пазитифщиками - в точку! от это нездоровое веселье с резиновыми улыпками..

    ВідповістиВидалити
  2. В тему! Снимаю шляпу и кланяюсь в пояс!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. піднімаю капелюха над головою у вигляді привітання

      Видалити
  3. А добре знаходитись у стані спокою, урівноваженості, бо так легше сприймати різного роду інформацію (як позитивну, так і негативну), ти ніби постійно готовий, що може бути і так і інакше. А отже, ця інфа сильного(шокуючого) впливу вже не має і ти більш захищений у процесі пошуку поведінки для вирішення ситуації.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. так, якщо нема прямої загрози життю, бо у цій ситуації треба збуджуватись, щоб не вхопити адреналіновий шок.

      Видалити