середа, 21 березня 2012 р.

Полювання на відьом.

Чомусь чоловіки завжди тролили жінок. До недавнього часу взагалі прирівнювали до дітей або негрів, бо жінки не мали права голосу. Мені це якось дивно, всі жінки які мене оточували завжди були повноправними учасниками соціального процесу, брали на себе відповідальність за наслідки дій, часто були більш терпеливі та наполегливі у своєму прагненні до мети.
Звідки тоді ота хуйня??


Що ми маємо сьогодні. Всі авраамічні релігії зазіхають на права жінок. Християни не допускають жінок до церковної влади, мовляв вони тупі та демоничні. При цьому постійно намагаються перетворити їх на свіноматок, заборонивши аборти. Мене це дивує!! Чому це жінка повинна відповідати за те що якийсь хуй в неї кінчив??
Відповідальність повинна бути рівномірно розподілена. Ці ідіотські аліменти.. гроші це не головне у вихованні дитини, головне здоров'я та час, які жінкою безнадійно втрачаються. Добре.. Мало хто знає але іудеї трахаються через простирадло, роблять в ньому дірку, встромляють в неї обскубленого хера та таким чином ро-блять народ убожий. А чо.. прикольно. Про злочини проти жінок у ісламському світі, (який, з точки зору  @ArtemZeleny, українці повинні брати за зразок) можна почитати тут (кац): http://www.inopressa.ru/article/08Sep2010/independent/fisk.html
і тут
http://bigpicture.ru/?p=51929

Нащо таке робити?? Сьогодні мабуть той рідкісний випадок, коли мені хочеться питати, а не відповідати. Кажуть що гарно поставлене запитання це на 70% відповідь.

****
Дагагиє маимасквичи. Вы задумывалесь кахдата поцчему фалосоносце троллят тьоть?? Вот давайти задумаємся. Хуярят они одінаково, а бываєт шо тьоти боль-ше. Розума рпимерно тожи одинакова, у умных тьоть больше чем у тупых дядь. Чем тупее дядя тем быстрее от него услы-шышь - МОЛЧЫЖЭНШЫНА!! Потомушто умный дядя такова никогда нискажит ибо ето не сексуально. Хто до сих пор думает что у нас на планети равноправия, гляньте по сцылачках выше там для вас рускаю намисано как бы речью, как харашо на свети макращельной быть. Воот.. я вот иногда думал раньши а што бы было если бы я тьотяй радился, и получил нехилый бонус в виде сисек и прочих субъектав охмурения мушчен.. Я вот подумал що я бы была страшной стервой, мастером Украины по самообороне и всигда хадила с пистолетом ножом, так висилее. Давала бы писю понюхать и пализать многа и часта, в аснавном из палитических саабражений, а серце бы нидала никаму, хиба що родилсо какой нибуть бог ваплатившийся которому мне бы захотелось поклониться. Скажити плохая тьотя вышлабы?? Прошу заметить што я мущинко тащемта, так што тьотя та как бы дядя с цыцьками. Воот.

Вот скажити мне масквичи - поцчему жи мужики так бздят баб, что так их унижают везде и вся, ани што не могут им простить что они их радили?? Похоже на то.

6 коментарів:

  1. почитала статьи... жуть... на эту тему такого много.. но жууть..

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. да.. вот штовы такова плахова мушченам сделали??

      Видалити
    2. да вот сама иногда задаюся этим вопросом.. с учетом некоторых личностей у себя в отделе, у которых под внешним воспитанием стоит чуть задеть начинает лезть быдлость на гендерную тему...))

      Видалити
  2. наткнулась вчера на вот этот блог http://laikablu.livejournal.com/ пишет русская тетка, которая живет где-то на востоке.. и вот вроде пишет она какая вся в шоколаде и муж брюликами заваливает.. а при этом *в новый год сидела на женсколй половине с 4 тетками.. или со старыми знакомыми мужеского пола она встретится в людном местве не может.. и еще всякие такие проскакивают.. вроде и счастлива и вроде клетка золотая..

    ВідповістиВидалити