субота, 10 березня 2012 р.

Чомусь бісять

.... люди які вірять у всі-ляку хуєту на кшталт кари господньої, карми та іншого "вАздАЯнІЯ"
Чому б не витягти очі з дупи та подивитись трохи далі своєї "божествіної тілєжкі" у супермаркеті. Подивитись як воно все існує навкруги?? От наскільки треба бути тупим, щоб не бачити що все що існує, існує одним єдиним способом - коли сильніший/розумніший жере слабкішого?? Невже треба трахнути людину по скроні молотком, щоб вона роздуплилась, та осягла що цю дурню про "вАздАЯнІЯ" вигадали найхитрищі, щоб безборонно трахати вас у всі можливі отвори??

Думаю що це все проклята урбанизація.. Вбивати собак які кидаються на людей чи каструвати?? Та блять якби ви не отупіли в цій вашій матриці, то жодна собака б не наважилась прийти у місто, бо її миттєво з'їли сильніші примати. 

5 коментарів:

  1. Згодна, сама сьогодні думала над цим, до речі дивилась, колись кіно, так там головний герой виказав думку, що релігія придумана для біднішої маси, щоб контролювати їх) та звичайно цей хер.ой не розумів магічного дійства.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. так в цьому ключі теж розмірковував, важко уявити вовка, або зайця які ходять до церкви замолювати гріхи)) Мабуть релігійного віруса людина вхопила коли в неї з'явився вільний час. Такий собі побічний ефект розумності.

      Видалити
  2. О! Подивилась фільм "Изобретение лжи" http://bestkino.su/2010/01/izobretenie-lzhi/ та посміхнулась))) історія меркаші, ось він релігійний вірус)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. зацінив)) намагається падло хоч якось відмазатись.. така дешева спекуляція що до роду та геному)) жах.

      Видалити