вівторок, 14 лютого 2012 р.

Клітка для кроликів

Українці недооцінюють яку жахливу руйнацію нам заподіяв князь Володимир Кривавий. Вже тисячу років як християнство окупувало наші землі. Ця пошесть знищила все, сотні тисяч людей було вбито, за те що вони не мали бажання зраджувати віру своїх пращурів, на місці кожної обсерваторії будувались християнські храми. Був знищений Звичай - закон за яким жили люди на протязі тисячоліть. Квітуча цивілізація, з своєю писемністю,  глибинними знаннями Всесвіту, унікальною культурою була пущена під ніж. Замість духовності вліпили єврейського бога, замість щастя - морок, замість любові страх.
Про нас інші народи складали легенди, а зараз українці, навіть отримавши незалежність стоять с протягнутою рукою та благають милостині у Європи або Росії або Японії, тих народів яких ще не було на мапі, тоді коли ми вже мали все.

Сьогодні я вас запрошую на перегляд кінофільму, який розповідає історію меленьких дівчат з далекої Австралії. Передивиться будь ласка її уважно, це відбувалось уже в "сучасному" світі. Що витворяли зрадники древніх Бігів на нашій землі ви можете тільки уявити, або згадати, бо пам'ять та біль Роду нікуди не йде, вона в ваших генах.

Клітка для кроликів.
http://www.kinofilms.ua/movie/539_RabbitProof_Fence/?lang=ukr

Приємного перегляду.

1 коментар:

  1. у меня мысль, чисто логическая, что Славянские народы находились в фазе "закат", только при этой фазе, когда Дух.Лидеры ушли, родились новые не такие опытные, племена начали меряться пиьсками и т.д. Только в такой ситуации можно прийти и всех нагнуть и внедрить чужую религию...

    ВідповістиВидалити