понеділок, 23 січня 2012 р.

Життєва програма

Це п'яте заняття бармаскула, тому відкрийте зошити та пишіть:

Чому воно отой цейво.. навкруги??



Так це тема сьогоднішнього заняття. Який сенс має все те що відбувається навколо тебе??  Подивимось на прикладі древньої істоти  Одноденки вона ж Ephemeroptera. Нащо вони живуть на землі сотні мільйонів років?? На роботу та вибори не ходіть у клюбі не донбасять. Яка з них користь?? Правильно, нема користі, живуть і все. Не зможуть жити  - тихесенько зникнуть як оці ваші динозаври. Але що цікавого в них, те що ми можемо застосувати для самопізнання себе?? Це дві речі


Одноденність
Роїння

Одноденність 
 Це така метафізична характеристика яка вийшла в нашому житті як спадщина від цих наших батьків, в мемі - один раз живимо. Це така нескладна життева мудрість, яка спонукає носія, не заморочуватися по складних питаннях, а робити своє маленьке діло. Яке воно??
Правильно - жерти, срати, домінувати, розмножуватись. Що буде якщо цей нахабний "мужичок" або ця товста тьотя перестане штовхатись ліктями у маршрутці?? ВОНА НЕ ВСТИГНЕ. Виконати якусь свою (тільки їй відому) космічну місію, а якщо вона не встигне, тоді все пропало. Є в цьому сенс?? Так, вони хочуть встигнути вхопити вершки життя, звісно кожен у своєму розумінні. Для кого вершки це картопля на 20 коп дешевше, для кого меріна пригнати мимо митниці, але принцип той самий, урвати, зжерти та похизуватись. Так роблять усі, окрім лузерів, ті лишень поглядають за цим бурхливим штовханням, та меланхолічно позіхають, підсвідомо розуміючи що вони чужі на цьому святі життя.

Роїння
Теж цікава річ. Скажи слово - Роїння, прожуй його добре, візьми у рота води і тим що не дожував пополоскай горло. Зробив?? Тепер запам'ятай на все життя та не кажи що Барма тобі не казав. Кожна, будь яка колективна діяльність людини пов'язана з роїнням - тобто розмноженням. Краще за всіх рояться молодики. Вони тру. Неважливо чого та куди йде молода людина, якщо це масове збіговисько, йде вона туди роїтися. Приводів може бути вагон та маленька кравчучка: політика, екологія, вечір готичної поезії, християнська або сатанинська конференція.. це неважливо, бо причина завжди одна - роїння. Рояться хлопці та дівчата, виділяють, енергія бризкає, іскри летять)) заєбісь. Що воно таке?? Уявіть що в кожного з вас, вставлена батарейка. Ким?? Правильно вашою родовою гілкою. Нащо воно?? Все це для того щоб ваш унікальний геном не щез у вирії буття, але мав продовження. Це все зрозуміло?? Ти вилупився, женілка відросла, пішов роїтися, оженився, наплодився, як тіки  у твоїй дитини та сама женілка цей той во.. все, віддав заміж та лягай у труну, "бабочка мотильок", твій один день буття досяг кінця.
Всі про це бояться говорити, але всі знають. Саме тому усілякі туповаті гуру, сваті чинці, та інщі "мандрівники асралу"  утримуються від шлюбу, бо вирішили наєбати свій Рід, та витратити ту батарейку на те щоб з'їбаться з цього замкнутого кола.

Що робити??
Якщо ти це все усвідомив, та награвся, у тебе є можливість зробити крок на наступну гілку еволюції. Не важливо розмножуєшся ти чи утримуєшся, є паралельний вимір, в якому ти можеш докласти зусиль та застосувати свої таланти. Це світ магії. Він дуже цікавий, навіть для тих кого не цікавить нічого окрім земного життя (наприклад Бармушу). Бо саме магія дозволить тобі побачити виворіт, зворотній бік Всесвіту.
Це як килим, з цього боку він здається звичайним, а з того можна побачити кожний вузол, кожну помилку майстра.
Шануймося!!

****

Єта пять!! Тоездь пятае занятие бармаскулы, патамушто два последующих после читверачке були на сели не занятиями, а лабараторныме работаме, если ты, вася их проебал, тибе жи хуже. Ибо такова кладезя знаний и тайн потаенных как в этам бложике тебе нигде не найти, а единственнае што ты можешь проебать действительно, так это тока самово сибя, ибо по бальшому счету у тибя ничиво другова и нет. Вот што с этим сибя делать сиводня и поговорим, мой дагагой слушатель.

Шо тибе надо понять, так это синусоиду, взлед блядь и падение, которое пириживаед всякая блядь каторая набралась нагласте уплатниццо в нашем с тобой измерении. Нахера ано эти все взлеты и падения я вам абиснять нибуду, это денех стоит а вот што с этим всем делать поцкажу, в якости опщепчелавечискай взаимопомоще. Вопщем дам савет вам простой - особо не ведись на эту американскую мечту. Ибо ана Унылое Гавно на самом дели. Т Ока понять это можна в самом канце, когда ты иё уже ваплатил, вот и маеш, александр сиргеевитч - старуху и разбитое карыто, а гдета в море акеяне плаваед жолотая рыбка твоя и заметти я щас не про пизду. Как эту рыпку паймадь и шо с ней деладь знает лутший в мире рыбалоф - Бармочка.
Вопщем суть такова. выполнять родовую программу или нет, ришайте саме, лутше конечно да, но если это не станид для тибя пиздецом. Для большинства тьоть таки да стает. Вот ана была шикарная, умная маладуха, а вот ана в говне цвета децкай ниажиданасте с натертыми соскаме биссоныме начаме. А вот ана уже тупая жырная корова перед зомбоящиком а вот ана уже в гробу, и это я вам щаз не каламбию пикчерз малюю, это посмотрите вакрух и ужаснитесь. Да.. Нехатити так?? Правильна. Тада засУчифф рукава футболке взявше в каждую руку по валшебнай палачке или што там у вас, смело таварище в бой за новую судьбу для нашева вида. Хватит быть жирафаме страусаме, попу-геями и прочими твидораме. Пора как гавариццо быть бессмертными, литать в булачную на ковре самалети, без помащи травки а так, на енергии мысле. Все ясно?? Щаз я должин был бы произнесть що нить эпическое в Стиле Джызаса типо: Кто не снаме тот протифф нас, бойтесь чмо японскае и трепещиде.. Тока яж не убожий сынок поэтому скажу скромненька: Кто апиздал, тот не успел, ибо поезд наж уже отходит, а тем кто на пироне останица горючая слиза и между строчег синий платочег. Такшо налитай не скупись покупай билетике. И айда магуйствовать ибо бабочке Однодевки ваши заебали ужо по самое нимагу.

Вождь фсе сказал.

3 коментарі:

  1. Спасибо, Барма! Как всегда - гениально.
    Мало, что поняла, но забирает до самых костей.
    Программа максимум выполнена, надо готовить душу, но к чему?

    ВідповістиВидалити
  2. обчался с шаманкой давеча. Доверительно так. одна мысль - шо такида, сейчас люди рожденные - сильнее предыдущих, так как туева хуча слабых родов вже померла. Другая мысль - открытость духовного мира идет по синусоиде той жи, и сейчас кагбе проще всего магом стать, дале буде жуже.

    ВідповістиВидалити
  3. подтверждаю, вот на єтом жуже и должно произойти расслоение на два вида - гомо урбаноса и гомо магишнуса. Надеемся что в єтот раз все пройдет гладше и мягше чем в придыдущих попытках.

    ВідповістиВидалити