четвер, 19 січня 2012 р.

Як не хворіти, зовсім.

Насправді це не так важко як здається на перший погляд. Важко подолати ментальну твердиню: всі хворіють, ти повинен хворіти, хвороба це норма, тощо. Якщо ти здатен очистити свідомість від цієї брехні, все інше справа технік та часу.


Трохи історії. Слов'яни особливих проблем зі здоров'ям не мали, бо мали Звичай, який навчав як гармонічно співіснувати із природою. Проблеми почалися після поширення християнства. До речі Єгова не приховує те що за епідеміями стоїть його дивна, йому одному зрозуміла любов до людства. Вершник Чума - є одним з чотирьох "рабів божиїх" які йому служили, та деякі досі служать.  Але нам воно не до чого, тому йдемо далі. Наприклад я не хворію зовсім. Не маю ніяких серйозних  проблем, та таких незначних як мігрені, грз, жидівські грипи, інши розлади. Як я цього досяг??



Є декілька передумов, про які ви дізнаєтесь з цієї статті. Яка перша??
Друга - повір в себе, ти маєш чудовий дарунок Матінки При - афігєне тіло. Наведу такий приклад - скелет людини повністю оновлюється в середньому кожні 7 років. Іншими словами, одним скелетом ти ходиш "по великому", а інший нарощуєш. Це насправді круто. Можливості людського організму не вивчені, та навряд будуть вивчені цими довбайобами. Хто з вас знає що тренована людина може голою ходити на морозі, бо його легені вмикають режим "атомної станції"??  А в шлунку та в клітинах у нас відбувається холодна термоядерна реакція - мрія сучасної фізики?? Добре про всі ці чудесатості, ви можете почитати у цих ваших інтернетах, тому ближче як кажуть до "тєла".
Другу передумову ви виконали, повірили в себе, та закінчили робити з себе дегенерата. Що третє?? Почни слухати своє тіло. Витрачай на це декілька хвилин кожного ранку як прокинувся (кинути ся з одного світу до іншого). Лежи не ворушися та слухай. З деяким часом ти навчися. По перше ти зрозумієш коли тіло тебе попереджає. Може не зразу, але якщо ти не ідіот, то це неодмінно станеться. Якщо ти звісно ідіот, то тобі треба як можна швидше захворіти та здохнути, та ні в якому разі не розмножуватись, бо вашого брату вже забагато. Потім ти навчишся не зневажати ці попередження. Це вже буде вагомий крок до повного здоров'я.
Людське тіло дуже швидко одужує, якщо убрати причину хвороби, одужування не забариться, а вже про різні хронічні хвороби я промовчу, *бо тільки матюки..*
Якщо ти вже проїбав у 4д, та хвороба поширилась на фізичний вимір, що робити?? Рішення одне - лікуватись. Сьогодні навіть діти знають що цілителем може бути кожен. Треба ініціювати себе, далі все піде само. В долонях людини клітини мають особливу функцію та можуть випромінювати енергію у різноманітних діапазонах, це навіть ботани довели....
Я оце блядь вибачаюсь.. бо не можу тримати..

ЖОРАЙОБАНИЙНАСОС!!!!НУ ЯКИМИЖ ЦЕ ТРЕ БУТИ ДОВАЙОБАМИ ЩОБ МАТИ БАГАТОВІКОВУ МАГИЧНУ ІСТОРІЮ, ЩОБ ОЦЕ ЗАРАЗ БІГАТИ БЛЯДЬ С ВАЛЬТМЕТРАМИІАМПЕРМЕТРАМИ ЩОБ САМИМ СОБІ ДОКАЗУВАТИ, ТАКИ ДА БЛЯДЬ МИ СЛaВ`ЯНИ, ТАКІ ДА БЛЯТЬ ЕСТЬ В НАЖИХ ЖИЛАХ ТРОХИ СЛАВИ.. БЛЕААААДЬ!!!! ЯКЖІЖ МОЖНА БИЛО ОСЬ ТАК БЕЗДАРНО ПРОСРАТИ УСІ ПОЛІМЕРИ????

Фуух.. трохи полегшало, вибачте будьласочка. Йдемо далі. Маєте якусь рану або болить щось, покладіть праву, або дві руки та як відчуєте тепло або якесь поколювання - все діло пішло. Тримайте так до тих пір поки у грудях не з'явиться впевненість що все, діло зроблено. Невдовзі вам стане краще. Спочатку вийде зразу, та буде ейфорія, потім буде важче, будуть приходити різні думки що це все дурня, ось коли ви пройдете це, буде потрохи з'являтись більш менш професійний підхід.

УВАГА!! Читайте це уважно та не кажіть потім що не чули. Є певні загрози як у будь якій справі. Головне - НІКОЛИ не лікуйте інших. Лікувати інших без створення проблем собі можуть тільки маги карни, та геоманти. Ви про таке навіть і не чули, тому не руйнуйте своє життя. Коли ти лізеш до чужих проблем, вони стопудово стануть твоїми. Я гарантую це)) Тому не лізь бо вб'є.
Але.. є певна проблема в самосціленні. Бо хвороба приходить до тебе тоді коли ти в негативному тонусі, тому знайти сили на зцілення бува дуже важко. Найкраще рішення - це попросити зцілити тебе свою жінку/чоловіка, або постійного йобаря. Коли ви маєте постійний сєкєс ваші долі все одно переплітаються, так що підхопити щось "новеньке" ризик мінімальний. Короче що неясно питайте в коментах.

Ну й останнє на сьогодні, що робити з лікарями?? Вбити їх чи залишити?? Це філософське питання поки що залишимо, зайдемо з боку.
Нащо тобі жити?? Правильно, щоб отримати позитивний життєвий досвід, та передати його своїм нащадкам, генетично та культурно. Якщо цього нема в твоєму житті, є ще два варіанти - тотальне самовдосконалення (це гра вабанк), або служити людству, все інше гімно, гімняно жити тобі немає чого. Якби оце всі люди розуміли, ми б жили інакше. Тому питаннячко здоров'я напряму пов'язано з підарасами. Нашо наприклад жити підарасам, щоб в нас була дульчегабана?? Або були стильні зачиски?? Таке нахуй нікому не потрібно. Це є глобальна проблема, вирішити яку дуже важко, особливо при розповсюдженні ворогами людства толірастії. Тому люди обрали лікування у лікарів, замість особистої боротьби за життя. Це зрозуміло?? Що маємо?? Маємо суцільний сміттєвий геном та деградацію людства, бо нема природнього відбору. Це філасофія, кажу, бо жити хочеться всім, тому звісно якщо в тебе флюс тре йти до стоматолога, а не вийобуваться. Тому коли всі, особливо цілителі ниють мов, лікарі погані, вбивают людей, то я вам скажу - поганий совок. В сучасному світі в медицині працюють такі ж профі як і повсюди. Профі звісно краще знаються на справі, краще за тебе вася.. бо медицина,  вася то така вєшь вася.. ну ви зрозуміли. Немає протиріччя між цілительством та офіційною медициною, бо мета одна - одужання. Можна довірити своє життя лікарям?? НІ!!!! Не можна, нікому не можна, якщо ти довіриш своє життя комусь, ти автоматично станеш його рабом, жертвою. Можна співпрацювати з лікарями?? ТАК!! Мона та нуно, бо вони краще розуміються на тому, але вибір, та відповідальність завжди буде на тобі. Це Зрозуміло?? Звісно краще не мати причин до них звертатися, саме я так і роблю.

Добре.. Наснаги вам шановне панство, та звісно здоров'ячка. Шануймося. 


15 коментарів:

  1. Барма, согласен на все сто: человечий организмъ - офигенно продуманная и самовосстанавливающаяся система с грандиозными возможностями. И при соответствующем внимании к нему все доктора умрут голодной смертью)) Жаль только, что человеки предпочитают срать на своё тело, приводя его в немыслимую запущенность, в надежде, что потом добрый доктар Айболит всех излечит исцелит (и можно будет срать дальше). Впрочем, не очень-то и жаль))

    ВідповістиВидалити
  2. ..вот как обещала
    после недели
    самое ощутимое - у меня самое нормализовался сон.. я стала просыпаться раньше,но выспавшаяся..и всю неделю так..
    изменились вкусовые предпочтения в сторону овощей и всего,что содержит витамин С..
    ..была попытка простудится и прошла мимо меня..

    ВідповістиВидалити
  3. Відповіді
    1. вот.. вобщем резко захотелось делать всякие физкультурные дрыганья и пить витамины всякие.. чем уже пару дней/неделю и занимаюся

      Видалити
  4. читаю.. читаю.. и толи сложности перевода,то ли читаю не внимательно, но про первую предпосылку молчок,а сразу про вторую.. или мне линзы новый контактный протереть?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Линзы не протереть, а снять и выкинуть))) в тоне этого поста.

      Видалити
    2. ..а как без линз я буду пугать окружающих кошачимьи зрачками?)).. вопрос не отменяется про предпосылки..

      Видалити
    3. та они, акружающие, всё-одно в глаза не смотряд))
      я предположу, что 1-я была - дружить с мамой При, а там уш поддождём, что Барма скажет.

      Видалити
    4. они не смотрят.. а я то им как гляну.. *обсуждение зеркалец моей души это уже флуд..*
      ..про при уже как фторое шло.. разве не..
      **ЖДЕМ ВЕЛИКОГО БАРМУ**

      Видалити
  5. или первое это ..*. По перше ти зрозумієш коли тіло тебе попереджає*?

    ВідповістиВидалити
  6. велик-ликий на связе)) Да гармоничное сосуществование с природой, ибо тело и его сдоровье и есть природа. Многия балезни от урбанистическава образа жизни, машин, говнопитания, все єто сокрушаед иммунитед, а именно он позваляет жить человеку в антисанитарийніх условиях, где ему и место. Ибо гигиена огненая и микрофобии єто путь в никуда.

    ВідповістиВидалити