понеділок, 16 січня 2012 р.

Як позбутися лярви




 Серед бидлоезотериків тема лярви є досить популярна. Якщо вас воно цікавить зробить пошук по тегу, знайдете море кволих фантазій на всіляких форумах бидломагів. Що воно таке на справді?? Слово це запозичено з римської магічної школи. Означає ворожу або нейтральну духовну істоту. Крим них римляни вірили у лар, та запозичених у греків геніїв. Нам воно зара не потрібне, бо браття наші менші римляни мали відсталу та недолугу міфологію в порівнянні з українською.



Звичай вчить що світ збудований Вилами (Берегинями кац.) Всього існує тридев'ять 3 х 9 = 27 типів Вил. Окрім Вил, які є лояльними до людини духовними істотами, існує певна кількість чорних істот - духовних сапрофітів які займаються знищенням всього живого що вже не є актуальним. Кожен тип цих чорних істот теж має свою назву. Ми сьогодні поговоримо про Стерво та Сволоту.
Зробимо крок в сторону, треба трохи пояснити що таке мовна назва. Мовна назва це спроба підібрати вібраційний аналог явищу. Чим він є більш аналогічний тем більшу силу має Слово. 
Наша мова звісно спаплюжена в порівнянні з тією, якою розмовляли наші пращури. Завдячувати в цьому ви повинні христюкам в особі двох підарасів - Кірюши та Мефодія, та їхнєму пахану - Вовану Хрестному бацкє. Тому зараз маємо таке життя. 
Що таке лайка та матірна мова?? 
Лайка це чорна мова яка описує чорні явища природи. 
Матірна мова це магічна мова яка була створена для спілкування зі світом духів. Вважається що білі істоти які лояльні до роду добре сприймають матерщіну бо це є священна мова, а чорні духи лякаються фалічної символіки. Саме тому, донині, на Великдень готують кулічи (хулічи) з яйцями - символ хуя. Що то за біла рідина на кулічу з цяточками, треба пояснювати?? А хто з вас здогадується що значить назва міста Київ?? Добре.. досить на сьогодні, щоб мозок ваш не проплавився..
Тому все що ви знаєте про лайку, це все здебільша про чорних духовних істот. Чому так називали людей?? Не тому що їх хотіли образити, поважний слов`янин такого ніколи не зробить, бо не можна ображати родича, лайкою сварили людину щоб вказати на те що вона зараз діє, або говорить під впливом чорної істоти. Добре.. повертаємось.

Стерво. 
Коли помирала якась жива чи то людина чи то тварина (перетворювалась на падло), її душа та дух відходили до світу предків. А на їх місто приходили стерви - істоти які живляться падлом таким чином воно розкладається. Стерво відноситься до сил розпаду, ентропії. Зазвичай вони не займають живих людей, але при певних умовах стерво може атакувати. Саме тому людям заборонялось їсти падло, треба було тварину вбити та зразу порізати. Тіло людини взагалі спалювали. Бо до жмурика не можна було торкатись, особливо рідним, аби не піймати собі стерво, є ще безліч застережень до похорону, але кому воно потрібне.. зара думають лишень про те, чи класти у труну яблофончик чи не класти, буде падло твітити після смерті чи ні. 
 Якщо фізично здорова людина має нахил до самогубства - воно десь піймало стерву. Стерво переконує людину що жити їй нема чого. Робить це стерво з однієї причини - нічого іншого вона робити не може та живиться зі смерті та еманацій страждань. Верховною істотою серед стервоти є Чорнобіг (Кощій)

Сволота.
Сволоти більш цікаві істоти. Сволота означає щось заплутане (валялось). Типовим символом сволоти є ковтун у волоссі. Звичай навчає нас що всесвіт складається із силових ліній. Які зовнішньо нагадують волосся. Тому тема волосся є досить глибокою та символічною. З нею пов'язано безліч обрядів. Особисто я міг би писати на цю тему безліч бобиків дисертацій, та все одно воно б було замало.  Коли ці силові лінії сплутуються, енергія не в змозі текти рівно, повільно, вона починає закручуватись. Це народжує хаос - кривду. Звісно Всесвіт це не влаштовує. Тому він народив істот які живляться з цього, таким чином знищуючи цю плутанину. Але маємо парадокс, з одного боку сволоти знищують плутанину, кривду, з іншого намагаються її створити бо то їх місце існування. Якщо людина не в змозі подолати сволоту, всесвіт превентивно від такої людини позбавляється. Наведу один приклад. В житті людини непотрібно бути більше знання або грошей з якими вона могла би впоратись. Якщо ви запитаєте придуркуватих християн що таке грошолюбство, вони вам скажуть що то гріх, якщо ви запитаєте чому, вони вам скажуть що ви одержимий - бо непотрібно людині це знати, це знає Бог, а вам потрібно його слухати. З іншого боку ми бачимо, як християнські жреці лижуть дупу багатіям та політикам, та самі є не аби якими грошолюбними.
А що каже Звичай?? Якщо в твоєму житті стає забагато грошей, ти вже не в змозі з ними впоратись. Тому твоя грошова енергія вже не може текти рівно, повільно, лінії починають плутатись, закручуватись у вир, тоді в твоє життя приходять сволоти. Подивіться на сучасних скоробагатьків, в їх житті стільки сволот, що вже не видно людини. Вони обростають ними як грибами. Це лише один приклад що до грошей. Що ще потрібно вам знати про сволот.. Сволоту можна наслати на людину, це чорна магія, але вам це потрібно знати для захисту. Для того щоб в людину увійшла сволота, достатньо сказати їй щось, або зробити, те що почне її бентежити. Якщо цій стан бентеження протримається два дні - мінімальний цикл коловороту, все, в її психічному тілі оселиться сволота. Саме тому Звичай вчить що не треба засинати або прокидатись з поганими думками. Все зрозуміло?? Добре.. ага.. Верховним Бігом сволот є Мара. Сьогодні її зображують частіше у вигляді звабливої, сексопильної тьоті у чорному, але наші пращури її бачили у вигляді бомжичкі, обов'язково з ковтуном у волоссі. Як зараз зображують Бабу (велику матір) Ягу (я рух) яка на справді є білою Бегинею.

Шануймося родичі.

****
Сиводня Бармачка раскажід вам дамігаспадамі про лярву. Кто такая лярва из чем иё идят. Лярвы ета зловредные мухи духи которые мишаюд нам строидь и жыдь. Рассмотрым два вида лярв Сволотч и Стерву. Слова эти вам русскем ничего не говоряд ибо пришли к вам из украинской мовы, они осзанчают: Путанница и Трупаедка соотвецтвенно.

Путаница возникает везде сами знаете где, там где есть путиницца там визде идет кривой выбрас энергии, а твари эти миловидныи чуюд наличие жрачке нехуже акул капля крови вморэ. Сразу слитаюцоо на покушать, помните как чайки в какомта там мультике


ежили  у пчиловечка путаница носид хронический характер то лярва будет жить рядышкам постонно, запутывая его все больше и слаще. Ярким примером жертвы лярвы роду Сволочи, являюцца так любимые всеми вами бомжы - они настока уже запутаны что выпутацца им практически не реально. Не хочешь быть бомжом?? Не дружи со сволочаме. Как не забалеть?? А отчинь просто регулярно расчесывайтесь, мойтись в ванной, вопщим соблюдайте духовную и не только гигиену. Иначе внезапно из маменой из спальне криваногий и хромой к вам нагрянед умывальник и качая галавой намоет вам дыр в ауре. Вселенной будет приятно ибо ана избавилась ишо от адной путанеце, а вам буде боль-но ибо этой путаницей были вы. да..
Воот.. знаимти почиму славяне не любили людей с барадавкаме на морди?? Именно да потому что это верный признак сволотчи. А што такое доброкачиствинные (ага какму такое добро надо..) и неотчень опухале?? Правильно сволочная работа. Такшо думайте сами пидрахуйте сами иметь или неиметь.

Лярва Стерва. Это трупоеды, которые жрут падаль, такое изяшное ришение от Матушке При, как избавляццо от зомбе шоп ани не хадили и не ваняле. 
Как нистать жервай Стервы, ДА!! Я ВАС СПРАШИВАЮ!! Правильна - не разлогайтесь - ответ прост. Любое взаимодействие с культурой Смерти привлекаед Стерв, а аниж уже блядь галодные страшно, и это вам уже не чаечки, это уже конкретные такие монстрике, ели будете с ними дружбу вадить кончите полюбасу плохо, либо наглой смердью в лутшем слутчае, либо самогубством в худшем. 

Все типерь вы знаете все и не говорите шо не слышале, ещо хотите лярв?? Любая абзывачка которую вы позаимствовале у хохлов - это они, за каждой из них стоит сущчь малоприемнава вигляду, ибо хахлы просто так не ругались у них все так или иначе повязано с магией, ибо карна наша украинская быть магаме и калдунаме, не чита вам воены!! Всиво харошева ривиранс и все такое, захадити на чайок если што в мой уютненьким и милый бложек, тут масла дохуя!!.

Да.. а што скажить Серость про этих самых лярв?? А серасть скажит что с нашим пищеварением нам все мармелад. Такто. 

10 коментарів:

  1. вопрос. А если чел уже поймал стерву, то как её изгнать?

    ВідповістиВидалити
  2. Самое эфективное - обнаружить и уничтожить.
    Второй метод - психотерапия, можно блокировать падлюку на ментальном уровне, она либо окуклиться либо свалит.

    ВідповістиВидалити
  3. наш один товарисчъ поймал таки стерву,работая в банке со сволочами)), как ни пробовали выдрать-нифига. Упираецца,нихочу мол,а зачем?,ниверю! Вот изредка нянькаемся...(ужо трупиком попахивает)

    ВідповістиВидалити
  4. протифф желания очинь дажи сложно, та и не нужно протифф природы переть, итак он распладилися пчелавечики.. смрадушка до небес стоид.

    ВідповістиВидалити
  5. ..Барм, а подлюка енто тоже кто-то.. ?

    ВідповістиВидалити
  6. падло - рус. падаль, труп. От него образованы:
    западло - событие заканчивающееся смертью
    мне в падло - смерть как не хочется
    подлость, подлый.

    Падлюка - мертвец

    ВідповістиВидалити