субота, 7 січня 2012 р.

Українська ментальність. Частина перша.




Мені неодноразово казали що я нацист, це звісно брехня, я людина, яка не стала жертвою толерантності, це така хвороба, коли тобі не можна казати те що ти думаєш та відчуваєш, така собі метальна кастрація.




Теза перша
 Кожна нація має свої відмінності. Генетично, культурно, духовно українці (руські) відрізняються від інших націй. Заперечувати це можуть тільки психічнохворі люди, тисячі їх. Кожен розуміє що негри більш схожі на мавп ніж білі люди. Добре це чи погано, вирішувати не мені, це вже суб'єктивно, мені може не подобатись, а когось пре потикати у чоколадку. Наприклад цигани та євреї не люблять працювати руками, така генетична відмінність нації, заперечувати це безглуздо. Казати що не всі цигани однакові теж сенсу немає бо ми кажемо узагальнено, статистично, винятки завжди є, як вам відомо вони підтверджують правило. Сильний вплив на національні відмінності також має земля, на якій існує той чи інший представник. Я кажу про асиміляцію. Якщо  німець (німий, не розуміє мову) не хоче/не може асимілюватись, веде себе нахабно, паразитує, нав'язує свої релігії, бидло-культури аля паранджа, йому треба давати під сраку, нехай вертається у свій Мухасранск та гонить біса в рідних пенатах, за кордоном з колючого дроту, під наглядом наших ракет. Це істина в кінцевій інстанції, хто з цим не згоден той довбойоб.

Теза друга
Краще там де все більш технологічно, демонократично, де є гейпаради та можна курити траву. Це розповсюджена брехня. Сама просунута з цієї точки зору Японія. Високий рівень гаджитизьму, низький рівень злочинності та няшне аніме з педобірними труселями у школярок. Що маємо на справді?? Маємо генетичну деградацію. Сорок відсотків сучасних японських хлопчаків мають гомосексуальні нахили - не зможуть дати здорове потомство. Високий рівень самогубств - самі себе знищують. Генетики дають японцям 20 років до повного генетичного виродження нації. Тому цей шлях, яким йде людство - шлях в нікуди. Остання надія землян - на українців, які завжди були носіями сакральної духовності. Хто цього не розуміє той дебіл.

Мегамем
По перше хочу сказати про назву, Україна, українці - це локальна самоназва яку запровадив пан Грушевський. Як кажуть історики, еліти тих часів хтіли підкреслити свою унікальність, мовби ми "пацанчикі чьоткіє центравиє" Нащо таке робити я не розумію, але як скрипіла кравчучка - що маємо те маємо. Наприклад мені це не дуже подобається, на відміну від Грушевського, у мого роду окрім груші, є чим пишатися, мої пращури воювали разом з Хмельницьким, а дідусь мене переконував що рід наш ведеться від Кия. Так от, на протязі тисячоліть ми були руськими, жили у Києві, не в якийсь "аблезлай мАск-ве" а тут так трах-бах різко перейменувалися. Добре.. це не суттєво, але якось дивно.


Розсєянє (розпорошені) 
Це українці які поїхали з Батьківщини та не змогли зберегти цілісність своїй свідомості на інших землях. Свідомість в них пошкодилась, Звичай вони втратили, вірусні меми їм інсталювали у головний та не тільки мозок. Це така біда. Признати це їм дуже важко, бо це психічно причиняє  пекельні муки, тому вони ненавидять все українське. Таких дегенератів вдома теж достатньо, вони люблять лаяти все наше починаючи з мови та кінчаючи салом. Що воно таке?? В психології це називається перенос, коли людина зі свого носу носить на інший, звинувачуючи навколишне середовище в тім що сам мудак, невдаха. В якості аргументу використовуєтеся: "зАгрАницЕй лутше". Краще там по єдиній причині, тому що там немає цього мудака, бо якщо він туди поїхав, там зразу було би погано.
Ці падлюки більш всього шкодять країні, енергетично, психічно, та фізично, така журба.. Вони нездатні працювати в колективі, жити в сім'ї - навкруги одні придурки, тіки він/вона д'Артаньян. Зробити з цим нічого не можна, поки людина це не усвідомить сама. До цього їх треба максимально тролити, та масово випилювати.  Скупченням такого бидла є північні землі України (Русі) з самоназвою Ерефія, тому вони більш за всіх завдають шкоди "Центру".

Тому браття мої та сестри, шануймося, ми варті найкращого!

9 коментарів:

  1. умный же ты Барма)))) а японцев немножко жалко..

    ВідповістиВидалити
  2. спасибо за комплема, а японцефф да.. цікаві люди

    ВідповістиВидалити
  3. а почему с ними так.. почему повернули к вырождению...

    ВідповістиВидалити
  4. отсутствие естественного отбора + кастовая система = генетическое вырождение.

    ВідповістиВидалити
  5. а как ты относишься к межрасовым бракам ? когда наша девушка выходит замуж за негра или араба, або молчел женится на японке или тайке. детей рождают...

    ВідповістиВидалити
  6. это их личное дело, никто не вправе вмешиваться.

    ВідповістиВидалити
  7. согласен, потенциал есть

    а про японцев... за ними любопытно наблюдать, есть вероятность, что они успеют оцифроваться до того, как вымрут. Хотя, судя по их упадку в Го, шансов уже очень мало.

    ВідповістиВидалити
  8. оцифроваццо ано то конешно да как гаварицца на безрыбьи.. но краще былоб жить поживать и добра наживать, культура уникальная и интересная.

    ВідповістиВидалити