вівторок, 25 лютого 2014 р.

Почуття як інструмент




 Коли хтось робить еволюційний крок від людини душевної до людини духовної, він розуміє що самі по собі почуття не мають значення, вони як такі втрачають цінність для носія.
У кожного цей тяжкий період проходить
по різному. Хтось усвідомлює що він в матриці, та ним маніпулюють створюючи йому за рахунок почуттів ілюзію реальності. Хтось менш драматично розуміє що велике горе як і велика радість минають і не варто на те витрачати час свого життя. Хтось шукає себе в психології, намагаючись зрозуміти які інстинкти стоять за тією чи іншою поведінкою людини, кожен йде своєю стежкою, але здебільше все йдуть в одному напрямку, хтось швидко, хтось повільно але йдуть.  Я хочу поділитись з вами тим досвідом який отримав в своєму житті.
По перше: почуття важливі, і хоча цей духовний стрибок певною мірою дуже драматичний, переживається болісно, але не треба впадати у відчай та займатись самознищенням.
Яким би крутим магом ти не був, поки ти є в тілі людини, ти звичайний шмат м'яса. Скажу більше, якщо ти не можеш впоратись зі своїм грубим тілом, в твоєму тонкому тілі тебе чекає сюр-приз - буде так само. Невдаха або лох - це доля яка пронизує всі тіла. Ті хто тішуть себе що в асралі або після смерті будуть надлюдьми, раджу попуститися, бо цього не буде. Тому, ще раз повторюся, не мрій про себе, не поринай у відчай або пиху. Нове знання та нові погляди не змінюють тебе, бо змінюють тільки реальні зміни.
По друге: на новому вітку еволюції, ти так само залишаєшся з почуттями, але вони змінюють значення. Спочатку це відбувається через усвідомлення, потім входить у звичку.
Поділяй всі свої почуття на дві групи.
1. Почуття що ти отримуєш (вхідний сигнал)
2. Почуття які ти генеруєш (вихідний сигнал)
Це принципова істина, якщо у тебе нема чіткого внутрішнього розподілу, відчуття перемикання, коли ти отримуєш сигнал і коли ти валиш енерджи, тобі нема що робити в магії. Є такі люди які не вміють слухати. Це така примітивна форма свідомості, яка нездатна сприймати космос скрізь навколишнє середовище. Якщо ти прагнеш практикувати магію, тобі треба зрозуміти що все що навколо тебе є єдиний цілісний енергетичний простір. Все має значення. Птиця яка пролетіла, людина яка звернулась до тебе у метро, річ яку ти втратив, подія в якій тобі пощастило - все це є фрагменти загального процесу який тебе оточує. Саме для цього тобі потрібні почуття першої групи. Отримувати, усвідомлювати, аналізувати. Почуття такі самі як зір, слух, смак все це необхідно тобі для більш глибокого сприйняття всесвіту.
Друга група відноситься до дій які ти робиш. Чули такий вираз - робити з душею. Це не просто слова, коли людина робить щось з душею, вона робить це більш енергетично, вкладає в це енергію душі.
Подивимось на це на прикладі східних бойових мистецтв. Спочатку юний падаван тупа лупашит грушу, потім його вчать вкладати в удар душу та свідомість, а вже потім годують байками про енергетичний удар, яким можна вразити супротивника на відстані.
Істина полягає в тому що будь яка дія це в першу чергу енергетичний удар. Будь яке слово або дія є спроба енергетичного впливу на простір, з метою його трансформації.
Це треба запам'ятати. Для того щоб твої дії носили свідомий, а згодом і успішний характер, зрозумій що таке Недія.
Якщо ти витратиш час на практики недії, ти вочевидь переконаєшся як Всесвіт робить все за тебе сам.
Навіть якщо ти тупо будеш сидіти на підлозі, всесвіт почне про тебе піклуватись, наприклад через близьких, тебе нагодують, скупають, та будуть пропонувати безліч варіантів куди ти зможеш докласти свою дію, щоб змінити свій стан. Так це працює. Тому не так вже і багато нам треба витрачати енергії насправді. Для тих хто не усвідомив Недію подібна інфа буде шокуючою, але той шок, лише їх нездатність сприймати інформацію високого рівня. Тому починай з азів. Почуття (енергія) другого типу потрібна тобі для того щоб твої дії мали різну форму та зміст, саме так ти прийдеш до успіху. Тобі буде важко, час від часу тобі буде здаватись що ти збожеволів, але якщо ти прагнеш наприклад мати силу зцілити хворобу, ти повинен зрозуміти що звичайне погладжування або накладання рук тут не допоможуть. Твоя дія повинна мани нові почуття другого типу.
Це ясно??
По третє: Ніколи не зупиняйся, та не дозволяй себе зупинити. Якщо твоя еволюція буде мати певні межі, вона припиниться. Ти можеш бути ефективним пророком або цілителем, але якщо ти зупинишся, все що залишиться тобі, то це передати отриманні знання своїм нащадкам, які зможуть рухатись далі, бо твій рух закінчився і ти вже минуле.

Наснаги.

2 коментарі:

  1. - Шо там шум на улице, Мыкола?
    - Майдановцы митингуют
    - И чего же они требуют?
    - Хотят у ЕС хуй отсасывать.
    - Так кто им мешает?
    - Никто.
    - А почему шумят?
    - Пидорасы, батько

    ВідповістиВидалити
  2. Рухатися як вода а інакше буде болото. Дякую за статтю.

    ВідповістиВидалити