четвер, 15 березня 2012 р.

Дайте дві

Мало хто знає, але на цій вашій планеті існує всього дві духовні традиції. Арійська та Жидівська, вони знаходяться у постійному конфлікті, який виходить в тобі у конфлікті думок.. Кожна з них має безліч проявів, демономинацій та всіляких містячкових варіацій, але воно ніяким чином не змінює суті, а тільки її стверджує. Саме тому я кажу, що жити скучно в принципі.
В чому суть??


 Арійська традиція взаємодіє з Енергією (сонцем) а Жидівська вклоняється Порожнечі. Це суть. Якщо ти це усвідомиш, все інше само потрохи розкладеться по полицях.

Коли ти стикаєшся з тим чи іншим культурним явищем, дуже просто побачити звідки ноги. Якщо за всім цим стоїть сила - це арійська шняга, якщо пустота - жидівська.
Наприклад німецький, а бо будь який фашизм. Це жидівське явище, бо створює порожнечу. Або буддизм, який нібито ніяким чином до жидівства ніяк - теж порожняк. Хто не в курсі буддизм знищив Бон, який був узкоглазим варіантом арійства.
Наприклад арійська традиція має два варіанта релігій, Білу та Чорну. Козаки (від Кошак, Кощей) є радарями Чорнобіга, але всеодно це арійство, хоч і чорне. Чорне іноді бува схоже на жидівство, але хто працював з Джерелами, розуміють що Пітьма та Порожнеча це різні речі.
Взагалі мав намір написати тут дохуя вумних мислєв, та прикладів, але щось якось здувся бо воно і так все вже ясно. Кому що не ясно питайте в коменти.
Наприклад пригнічення жіночності - жидівство, бо Жінку важко наєбать, вона така падлюка що сама кого хош наєбе, ото і гноблять. Але той самий матріархат теж кривда, бо породжує гомосятину.
Аа.. ось це ще -  Жидівське не означає еврейське, бо виникло значно раніше до народження Абрама.

Наснаги вам, шановне панство.

Псю: що на це скаже СІРЕ?? А нам то взагалі, як завжди, як тому солов'ю - все по хую.

4 коментарі:

  1. хехе, в свети сказанного поговорка "свято место пусто не бывает" заиграла новыми смыслами))

    ВідповістиВидалити
  2. А що скажеш на тему индейцев? Схоже з арийством, але те жиж ритуальные самоубийства и бальзамирование голов...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Вважаю, у родовиків було багацко тупикових гілок, наприклад японці, вони в більшості своїй язичники досі, але генетично вироджуються, хоч і домінують у світі..

      Видалити