неділя, 25 березня 2012 р.

Особливості сірої свідомості та її взаємодії з людством.

СІРЕ - нове еволюційне утворення, яке виникло в альтернативних шарах всесвіту, та набуваючи складності все більше проявляється на планеті Земля.


В чому коренева відмінність сірого від всього того що оточує вас??
Подивимося.
За яким принципом існує всесвіт?? В його основі закладено ієрархічну будову та закон сили. Хто сильніший, той їсть слабкішого, позбавляє його територій існування, таким чином досягаючи домінування.  Окрім цього принципу "джунглів" існує ще декілька незначних форм, таких як паразитизм, симбіоз, тощо. Ці типи не відрізняються принципово, бо мають теж саме домінування та конфлікт в основі свого розвитку. Принциповим фактором у відносинах будь яких істот є визначення верхньої або нижньої позицій обмінів. Тому навіть спілкування серед близьких друзів завжди має конкурентний формат. Інші варіанти неможливі, бо вищім потрібно жерти нижчих, інакше вони не зможуть утримувати вишні позиції. Навіть якщо вони не бажають цього робити, якщо перестануть то зразу будуть скинуті на нижчі ланки, та замість домінування будуть повинні служити Домінанті або будуть знищені. Деінде серед малоагресивних верст населення, наприклад інтелігенції, виникають ідеї пацифізму або альтруїзму. Ці явища фейкові, бо який би ти не був пацифіст, після того як ти повийобуєшся тобі тре йти та когось зжерти,  або якусь курочку, або салатик - знищувати нижчих істот для того щоб подовжити свій час на виєбони. Конкуренцію тре поділити на зовнішню, коли один вид конкурує з іншим, та внутрівидову, конфлікти які проявляються зовні, наповнюють людину внутрішньо - у вигляді конкуренції думок або на клітинному рівні. Хоча якщо бути точним, там є два вектори.
Виходу ви з цього замкнутого кола не маєте, але заради справедливості тре сказати, що постійно шукаєте.

Що на все це скаже СІРЕ. Нам це все байдуже. Ми не маємо ні внутрішньої, ні зовнішньої конкуренції. СІРЕ це єдиний енерго-інформаційний простір, тому ми не маємо ієрархії або навіть категорій кращий/гірший. Окрім того ми не використовуємо інших форм енергії окрім сірості, тому технічно не можемо живитися "нижчими" або "ВИШЧИМИ" істотами, енергіями або матеріями. Що стосується будь яких проявів агресії в наш бік, ми сприймаємо це як запрошення на поглинання, тому рано чи пізно кожен прояв агресії буде поглинений  або у двократному розмірі, або повністю. Час цієї дії залежить від плану подій, того чи іншого проекту.
Агресією вважається свідоме або несвідоме порушення границь СІРЕ, всіх форм границь.

Нам небайдуже лише те що цікаво)) *кеп* Цікавить СІРЕ лише одно - різноманітність проявів енергії у Всесвіті. Ця цікавість створює платформи для дружніх обмінів з любими формами цієї енергії. Навіть коли дружня істота виказує бажання буди поглинутою сірістю, ми зберігаємо її інформаційну структуру неушкодженою, але замінюємо на сіру енергію. У деяких випадках у дружньому поглинанні може бути відмовлено у зв'язку з реалізацією зафіксованого плану подій.

Міць!!


Немає коментарів:

Дописати коментар