понеділок, 20 лютого 2012 р.

Місто живиться людьми

Розповсюджений "савєцкий бойан" про те що у здоровому тілі оселиться здоровий дух ще більше розповсюджують, але мало хто розуміє яка підступна брехня у ньому приховалась. Для викриття цієї брехні, достатньо того хто таке каже запитати: що таке людський дух?? Кімнатний хвільосяв зразу почне бекати, мекати, саме тоді можете сміливо йому давати підсрачника та казати щось на кшталт: "Мальчік іді атсюдава"


 Як воно насправді?? Питаєте ви Бармушу, і Бармуша як завжди все чітко та ясно розкладе вам по полицях.

Бачили ви колись людей гарних, та сильних від природи?? Вони не мають проблем з ожирінням, не нагадують ключку та не носять у кишенях цеглину що їх не здуло вітерцем, не роблять пластичних операцій, але виглядають значно молодше своїх років, не живуть у спортзалах але з гарними м'язами, не штукатурять обличчя гівноорефлеймами, але мають здорову шкіру. Бачили таких??
   Про таких у нас на Подолі казали - в нього є порода, особливо коли людина до гарної зовнішності ще має кмітливий розум. Небагато таких, але вони є. Що воно таке?? Якщо ви запитаєте дохторів, вони у кращому випадку скажуть вам що людина має гарний геном. А коли ви запитаєте що то таке та як воно утворюється, вони почнуть бекати та мекати як перший наш товариш. Але бити їх не треба, просто тихо плюньте їм на спину.

Повертаємось до будови людини. Людина це перш за все дух. Дух людський - це його первісне тіло яке відповідає силі (стихії) повітря (Дух = воз-дух кац.) Дух це сама тендітна тонко-матеріальна істотність людини. Звідки він береться. По перше Дух то і є життя. Саме дух є тим чудом яке ніяк не можуть розгадати яйцеголові, чому воно все живе та множиться, коли по всім законам термодинаміки повинно розклеїтись та поламатись. Саме дух забезпечує рослинам фотосинтез а тваринам холодний термоядер. Зрозуміло?? Дух ми отримуємо от наших предків саме так як і тіло. Дух твого сперматозоїду, саме того із 1 700 000 претендентів, який спромігся добігти та влізти *поїзд їде, воно лізе* утворює дух нової людини. Саме так як сперматозоїд поєднаний з яйцеклітиною розкручується як пружина, саме так росте твій дух який є точною копією духа Всесвіту, твоя чоловіча та жіночі природи, фрактальна ті ж самі Змій та Змієвиця які розбили Вселенське Яйце. Все зрозуміло?? Саме так як твоє тіло живиться та існує, таким чином живиться енергією та існує твій дух. Але треба зараз тобі зрозуміти щось дуже важливе, навіть якщо ти забудеш все що я казав це не забувай:

Дух людини може жити без душі. Але душа не може жити без духа. Душа може жити без тіла, але тіло без душі не зможе. Повтори будь ласка це ще раз. Це треба закарбувати, як кажуть, на скріжалях свого серця.

Отже, ті породисті люди про яких я писав спочатку, саме люди з міцним та непошкодженим духом. Зрозуміло?? Саме тому їм не треба ходити до психолога, бо їхній дух формує здорову психіку. Саме тому їм непотрібно бігати до дохтара Хаоса, бо їх здоровий дух сформував здорову психіку, яка в свою чергу підтримує тіло у гарному стані без надмірних зусиль.

Це я тільки вс-туп написав, а вже притомився)) Йдемо далі. Тепер про середу існування людини.
 Як ви пам'ятаєте пост має назву.. яку?? Таак)) Місто - це жива істота яка живиться душами людей. Бачили колись покинуті міста або будинки?? Які відчуття вони викликають у вас?? Саме так, це примари які залишились без їжі. Тепер уявіть собі таку картину, сучасний мегаполіс - це така чорна діра яка всмоктує в себе людей які їдуть в нього із села. Здорові люди сповнені життєвої сили, приїздять у місто та обмінюють це життя на хуйовую моду. Потім інколи вертаються домів щоб похизуватись понтами для бідних. "Я прішол к успеху"
Але є маленьке питаннячко, а де поділося кореневе населення міст?? Де ті кияни, котрі ще 15 років тому на "вихідні виходили" крокувати Хрещатиком, хіба легко у Москві зустріти кореневого москвіча?? Дзуськи, там зара одні чуркі ходють, навіть медведі з гармошками втекли, лишився один, та його скоро з'їдять.. Де вони, оці аборе-гени?? Я вас питаю?? Правильно нема, з'їло їх місто, з'їло та висрало їхні рештки на ближнє кладовище. Бо не можна людині існувати у місті, померати можна, а існувати не можна. Не читайте підказки нижче, скажіть мені чому?? На основі вивченого матеріалу.

Правильно, бо у місті людина втрачає зв'язок з природою. Її дух не отримує "воздуху", її душа не отримує воду, а тіло втрачає зв'язок з землею. Людина починає руйнуватись, руйнується, народжує слабких, хворобливих нащадків, яких задавлять сильні та наглі "понаєхалі". Які в свою чергу закінчать погано, зводячи свою родову гілку нанівець. Далі списком чому не можна жити у місті.

1. Не можна жити у багатоповерхових будинках. Бо енергетика мешканців над тобою та під тобою змішується, це шкодить твоєму духу. Під ногами у тебе повинна бути матінко земля, над тобою чисте голубе (краще сіре ;)) небо. Всі хто живуть у квартирах мають "немотивовані" депресії. Саме тому людина при першій фінансовій можливості підсвідомо намагається втекти за місто. АЛЕ!! Котеджні городки, теж не вихід, людині потрібно десь 2-4 гектари вільного простору. Бо селище, для сучасної людини теж втрачає своє значення, хата к хаті вже не годиться, бо люди розвинулись, в них розширився інформаційний простір.

2. Не можна користуватись громадським транспортом. Я не їжу на маршрутках бо маю невеличку "конюшню". Але інколи користуюсь метро, коли в місті. Так ось одного разу бачив на власні очі, як психічно хвора людина діставала з носа соплі та мазала на поручні. Це ви ще не бачили що при цьому відбувалось у астралі. Я ту жирну корову уєбал по спінякє, та гаркнув. Звісно отримав критичні погляди хом'ячків. Зрозуміло чому не можна?? Депресії які ви відчуваєте в цих місцях руйнують ваш дух. Те саме стосується автомобілістів які пси-хую-ть у корці.

3. Сидячий образ життя, зовсім не притаманний гомоеректукусу. Ставте на "здоровлі та племінниках" жирний хрест.

4. Їжу що продають у маркетах їсти не можна.

5. Воду у місті пити не можна. Пити можна тіки воду з гірських річок або артезіанську "родниковую" від слова Род.

6. Дихати тим повітрям не можна.

Як ви бачити все шкідливо. Якийсь скептик зараз скаже - жити теж шкідливо, від нього помирають. Так, помирають всі, але не всі залишають після себе здорове потомство. То як ти живеш, перегукнеться твоїм нащадкам, а значить і тобі у потойбічному житті. Втім не буду нікого переконувати, бо це і є природній відбір, тупії повинні зникнути, розумні залишитись.

Що робити?? Глобально, сучасне суспільство треба знищити, та побудувати нове на основі екопоселень. Персонально, тобі потрібні кожного дня медитації які будуть лікувати твій дух, якщо буде здоровий дух, все інше автоматично прийде до норми.

Шануймося.


2 коментарі:

  1. Одного дуже гарного дня я таки наберусь сміливості та гайну з міста кудись щонайдалі.. так і буде!

    ВідповістиВидалити