субота, 14 січня 2012 р.

Маг і Я


Сьогодні ви маєте честь вперше в своєму житті узнати що таке магія *ось такий йа добреман, гаф*

Магія - це є вища форма діяльності людини.



Якою би діяльністю не займала себе жіночка або чоловік, ця діяльність умовно бува двох типів.
1. Несвідома тваринна (метода тика)
2. Свідома людська. (згідно з усвідомленою картиною всесвіту)

  Магічна діяльність об'єднує ці два типа та йде далі. З тваринного світу вона бере передчуття, з людського здібність накопичувати та аналізували отриманий досвід. Якщо звичайна людина посилює границі між свідомим, та несвідомим (цензура, псих.) Маг намагається всіма доступними йому засобами позбутися цієї границі, об'єднати світ матеріальних істот та світ духів. Саме тому деякі етнічні традиції зловживали наркотиками.

Самою сильною магічною традицією є руська (українська) традиція - Звичай. Це знання є потаємне тому звісно ви про це майже нічого не прочитаєте в книжках та інтернеті. Далі ви зрозумієте чому.

 Чому магія не схожа на академічну науку?? По перше, академічна наука виникла на засадах  природознавства, іншими словами за точку відліку було взято досвід індивіда, який потім був об'єднаний з досвідом інших людей.
 Магія за точку відліку бере всесвіт, а людина та її надбання це всього лиш інструмент пізнання всесвіту. Далі про інструменти. Академічна наука використовує математику та точні прилади, це звісно все умовно, але їм так хочеться вірити що все воно таке точне та математично струнке.  Маги використовують в якості інструментів свої відчуття, а в якості системи - гармонію. Тому що ставкою в магії є життя дослідника, йому не можна помилятись, дуже великий ризик, особливо перші кроки, коли твоя свідомість проходить нижні, щільні шари світу духів.
 Серед відомих мені більш менш надійних інструментів, які використовують маги є обсерваторії (кромлех). В Києві така є на Лискі (Видубічи). Працювати з обсерваторіями більше полюбляють  ритуальні маги. Мені наприклад воно не потрібно, бо я навчився себе синхронізувати з космосом в любий час в любому становищі. заЗвичай якщо маг мав необхідність скласти обсерваторію, десь по за межами свого постійного існування, йому було потрібне зоряне небо та декілька камінців або дерев. Згодом ці обсерваторії ставали місцем поклоніння обивателів, які таким чином намагалися отримати халяви від всесвіту коли не мали поруч мага. Ми це називаємо язичництвом.

Кожен йде своїм шляхом.
Це ствердження є одним з основних постулатів магії. Чому саме так?? Кожна людина маг - є унікальною точкою всесвіту. Окрім цього він має унікальний інструментарій - своє тіло, унікальний геном, та унікальний духовний досвід. Саме тому повторення неможливе, те що працює в житті одного мага буде працювати інакше в житті іншого, або взагалі не працювати. В моєму житті є вузьке коло однодумців з якими ми спілкуємось на тему магії, рідко об'єднуємо свої потенціали для спільних експериментів. Це єдине на що може розраховувати маг - мати друзів. Це вже велике щастя та іншого не дано.

 Чому не можна мати учнів. Якщо ви це ще не зрозуміли з написаного, то я вам навряд чимсь допоможу.  Чому тоді, ви спитаєте, усі піздаболи піздять про то що вони учні великих гуру та інша хуєта. Що буди якщо унікальний опит віддати в тираж?? Це буде механізація. Можна людей використовувати як машини?? Ні не можна бо люди це живі істоти. Саме тому якщо хтось і наважиться на те щоб взяти учня, він має безліч передумов. Одна з них така наприклад. Життя учня повністю належить вчителю. Якщо вчитель скаже "випий йаду", учень повинен це зробити миттєво, та не вагаючись. Це не тому що вчитель якийсь збоченець або садист, це тому що інакше не можна передати опит одної людини до іншої. Саме тому я ніколи не беру учнів, бо то є велика відповідальність. Єдина можливість безболісної передачі знання - це передача від одного родича іншому перед смертю. Це розповсюджена практика. Що стає з тими хто зневажає Звичай, та набирає собі учнів?? Такий маг перетворюється на монстра який живиться людськими душами, а його вчення на релігію. Нічого так не шкодить людству як релігії. Не кажіть потім що не чули, Бармуша вас попередив.

Ну що досить на сьогодні?? Читайте бложик, далі буде ще цікавіше.




6 коментарів:

  1. Барм, а на русском части не будет?.. про обсерватории интересно..

    ВідповістиВидалити
  2. не небуде, все сурьозныи посты про магиё и про Украину будут на калиновой, кому надо тот переведет.

    ВідповістиВидалити
  3. Хорошо сказал, и более того, посмотришь на молодёшъ жаждущую "учителя" и грустно становится-не хотят своего опыта, не хотят сами развиваться, всё на блюдечке подай, и не понимают, что вступают на стезю самотеряния, а не саморазвития, и ходят пустые оболочки наполненные хрен знает чем от всех этих "горе-учителей"...Айолана

    ВідповістиВидалити
  4. "Саме тому повторення неможливе" А как же синхроны? Это разве не способ вселенной сэкономить на индивидуальностях

    ВідповістиВидалити
  5. синхроны - епизодические паралельносте при наличии общей среды. Преувиличивоть их роль в жизни мага не стоид. А вселенное до сцука экономная.

    ВідповістиВидалити