четвер, 12 січня 2012 р.

Кінець людства



Психоз 2012 зник так і не розпочавшись, завдяки активістам серед яких був і ваш покірний слуга.
Він був не першим та не останнім суїцидальним проявом колективного несвідомого. Окрім цього різноманітні футурологи час від часу бентежать думки обивателя всілякими сценаріями кінця. Все ці погані спори падають на благодатний ґрунт людського кохання до Смерті. Грибок цієї хворої свідомості росте та квітне, загострюючись час від часу.



Як же воно буде насправді?? Пізнати це можна двома шляхами - зазирнути в майбутнє, або спитати тих хто може зазирнути. Спитати Барму. Спитали - відповідаю.

Останній день людства розпочнеться тоді коли буде створений перший робот, рівний своїм інтелектом та можливостями до людини. Відбудеться це десь років за п'ятдесят. В той день біологічний вид Homo Sapiens зникне як домінуючий. Йому на заміну прийдуть роботи та кіборги, кіборги теж з часом зникнуть. Біолюди залишаться лише в поселеннях энтузіастів на кшталт зоопарків. Невже так все сумно?? Можна це якимсь чином змінити?? Звісно що спроби будуть коли люди осягнуть в яку халепу вони потрапили.. будуть ці спроби успішними?? Вважаю що ні.

Як каже народна мудрість нема худа без добра. Така негативна тенденція прискорить еволюцію магів які вийдуть на новий виток, вони зможуть відмовитись від технологій  повністю контролюючи своє духовнофізичне тіло. Хоча вони теж не будуть людьми в традиційному сенсі цього слова, вони будуть здоровим продовженням еволюції людини розумної, без тупих хворобливих  техномилиць.

****
И так ежедневно до ручки до точки 
И так без конца до конца
Пелась кадата в виселам мультиге - Синяя барадач

Так само живет людство, но кагдато єтожиж далжно закончиццо?? Все што радилось то аблизательно памреть, сказал ктота из мудрых и таки мистами он был прав, исчезнед ли пчеловечество с лица луны?? Я вас спрашиваю?? В саврименном виде исчезнет, правильно, а цивилизация?? Нет не исчезнет люди привратяться в мошины или будут поглощены машинами, *как вам приятнее читать так и читайте*. Я гарантирую єто.
Тенденци єти разпочнеццо лет через 50 и закончиццо лет чириз двести. Планету будут контролировать маги, люди будут жыдь в экопоселениях в нибальших каличиствах, животныи будут патихоньку умнеть и эволюционировать. Тиш да блягодать наступид тогда и щасье. Вся оснавная биомаса хомячковая привратиццо в ржавое видро з больтами и мы им дадим подсраку, они политят в космоск и будут так влачить свое жалкое никаму нинужное гаечнобалтовае сущи-ствование. Такта.. А вы шо хатели, если думать жопай и жить в последствиях вот таких вот жополазных дум и планофф, бобра не видать. Пичалька канешна, но хто вам дохтар??

11 коментарів:

  1. Кииборги! Ани заполонили весь мир)))

    ВідповістиВидалити
  2. a domik na kartinke simpoticnii... xotela bi v takom jit letom..

    ВідповістиВидалити
  3. Кхуман В Ізраілі киборгів пацюків клипають вже наповну.
    Імпу-дент хотеть мало тре ще щось робити.

    ВідповістиВидалити
  4. budem delat, a eshe ne zabudem primenit *legkost mirovospreiyatiya* po recepti velikogo i genialnogo BG

    ВідповістиВидалити
  5. ну вот и Барма в про роки подался ((
    А идея ничётак!! (ушёл на рынок искать диплом мага 3шт.)

    ВідповістиВидалити
  6. никуды йа нипадавалса, юный падаван, пипл хочит знадь, а я нипротив разказадь, все просто.

    ВідповістиВидалити
  7. какова провайдера посоветуешь? =))

    ВідповістиВидалити
  8. в этам деле кажный сам сипе правайдер и оптомволокно))

    ВідповістиВидалити