понеділок, 5 грудня 2011 р.

Брехня як соціальна норма

Чому люди брешуть один одному?? Відповідь знаходиться на поверхні, але потрібен "перстуказующий" великого та страшного Барми, щоб це стало помітно.



Люди брешуть тому що вони БАЖАЮТЬ брехати. . Наприклад щось приховати, людина може брехати в інтернеті що вона має купу грошей, тому що вона хоче приховати свою бідність. Коли у людини є бажання змінити реальність, але для цього замало енергії вона бреше, на брехню енергія не потрібна, потрібні лише слова.



Друга причина - злочинний задум. Людина бреше бо має в цьому якусь користь, або хоче уникнути відповідальності за те що скоїла. Це таке.. малоцікаве явище тому зразу перейдемо до суті.

Брехня як вимір всесвіту.

Брешуть всі. Той хто каже що не бреше, брешіть в першу чергу, тому що каже брехню, коли каже що не бреше.

Навчання брехні починається у немовля, коли воно розуміє що матусею можна маніпулювати, щоб отримати цицьку. Потім починається школа життя, у якому дитина своєю брехнею розрулює соціальні конфлікти, яких у неї більш ніж треба. Закріплюють БАЖАННЯ брехати усіляке розговори про те що брехати не можна. Нічого так не стверджує людину в БАЖАННІ брехати  як брехливі промови про заборону брехні. Особливий вплив на дитину має так звана сексуальна брехня - ми тебе знайшли у капусті, папа з мамою нЄ Єбуцца, вони борються за мир у всьому світі. На другому місці по впливу брехня містичного характеру, про "дєдушку Мороза/Леніна", або расового жидівського Миколку чудом творца. В кінці кінців, коли вже людина сформувалась, ми маємо дві категорії брехунів - тих хто вміють і тих хто так і не навчився. Другим жити важче, тому вони є поборники правди (комсомольської), типу чесні та порядні (бри-ху-ни!!)) Але не так сильно як жертви обману, цим важче за все, тому вони більш за інших борються та матюкаються, хоча також брешуть, як воду п'ють.

Бармапорада: більш за все бережиться тих хто каже, що ніколи не бреше, тому хоче почути всю правду про тебе. Ніколи на це не купуйтеся!! Коли людина каже таке, все що вам потрібно зрозуміти, це те що перед вами ворог, який хоче отримати інформаційну перевагу, а коли він її отримає він вас знищить.
 Потім згадаєте мої слова.

Чим шкідлива брехня. Вона шкодить тим, що створює паралельний вимір, який не є реальним. Якщо ти обіпрешся на брехню, твій планпутена, надії, довіра  будуть зруйновані, а ти відчуєш розчарування та біль. Як цьому запобігти?? Слухайте сюди.

1. Намагайтесь брехати як можна менше. Бо хоча ваша брехня явлення малоєнергетичне порівняно з правдою, вона все одно має вагу, а там де є вага є гравітація, отак ви до себе притягнете брехунів. Особа увага на близьких, там брехня максимально руйнівна.

2. Нікому ніколи не вірте!! Як у тому анекдоті: Я навіть собі не вірю.. думав що пердну, а сам обісрався))
Віра для ідіотів які ходять до церкви лизати спітнілі та брудні долоньки попів. Нам таке не потрібно. Замість віри використовуй пізнання. Пізнавай Всесвіт. Пізнавай людей, їхню правду та брехню. Наприклад я завжди знаю, коли людина бреше, тому що маю деякі здібності, та можу зразу відчути "вагу" слова. Ти теж можеш розвивати в собі те, що закладене в кожного з нас.

3. Виключай брехунів зі свого кола спілкування, серед них дійсно багато психічно хворих, а це тільки нашкодить твоєму життю. Навіщо тобі чужі психічні розлади.. своїх замало??

Наснаги, шановні.



4 коментарі:

  1. Очень пост понравился.
    Барма, а можно я его опубликую в лирушном дневничке?
    Только переведу на русский язык, ссылочку укажу.

    ВідповістиВидалити
  2. Мерси.
    http://www.liveinternet.ru/users/di4ka/post196209764/

    ВідповістиВидалити