неділя, 13 листопада 2011 р.

Українсь-кість або блядство душі

Цю статтю треба було опублікувати на день незалежності, але я так не люблю всі ці приурочування!! Ось ми вже третє десятиріччя маємо незалежну країну, та щось не багато з цього приводу радості в очах, та все більше сумних позіхань. Хтось каже, що це все завдяки "жителям" Донбасу, але я відповім, що ви цю владу обирали демократичним шляхом, ось і насолоджуйтесь, та дякуйте собі - жителям України. Чому так сталося?? Чому зробивши крок вперед ми робимо два назад?? Тому що це є закон природи. Ви, шановні, як дітей "робити"?? Правильно, туди-сюди. Таким чином все живе існує.
"Але ж хочеться щоб жити було краще!!" скаже мені, вдячний читач.
Так про це ж зараз і піде мова, як зробити краще. Бо всі оці "мислителі" двадцять років ламають списи та шиї один одному, та все ніяк не прийдуть до ладу, а треба було зробити одне єдине - запитати у Барми)) Ось запитали, зараз я вам відповім.




Національне питання
Спочатку треба зрозуміти для чого нам була потрібна самоназва Україна, коли ми завжди були Русь. Зробимо невеличкий екскурс у історію. Тоді, коли всі оці "еуропи" у штанці ходили по маленькому, на теренах Русі вже існувала квітуча супердержава, яка роздавала піздюлів наліво, та іноді направо (це якщо некопати глибше). Коли поруч є супердержава з великими піздюлями, усі звісно хочуть з нею товаришувати. І не тільки в прямому значенні - обміну товару, але в усіх можливих значеннях. Уявіть собі якусь занедбану "деревеньку", з "избами по чЁрному" наприклад Моськ(в)у. Ну.. граються хлопці у дворі, ну дали один одному по носі, цей хлопчик кому дали, плаче та каже: ось мій братик з Русі повернеться всім вам покаже, а інший йому - а мій дідусь "ваще" руський, у нього "даже" шабля є!!
Зрозуміло?? Таким чином, хто хотів трохи добрати собі пафосу, при першому ліпшому випадку ставав "руським". Так це дістало нас, ісконно руських людей, що свого часу вони почали підкресленно називати себе оукраїнцями, вкраїнцями якщо висловитись сучасно - "центровими". Так воно і закріпилось з одного боку, а з інщого малоосвічені сусіди почали називатися руССкіми або ще гірше - россЕянами (розпорошеними). Спільного між руським що живе в Україні, та роССеянами по всій цій планеті, стільки ж, скільки у чистокровного водолаза з Шариковим, у якого бабця.. ну ви в курсі.
Чому це важливо?? Тому що оце бажання "відокремитись", підкреслити своє походження, є важливою, глибинною рисою українців. Тому вирішальним у національному питанні, або як люблять казати - національної ідеї, є усвідомлення цього самого питання. Українці генетично запрограмовані відокремлювати себе від домішок. Це є секрет нашого генетичного прагнення до незалежності, та прихованого, але все одно зверхнього ставлення до інших націй.

Релігійне питання
Ось тут починається ліс дрімучий. Як послухати сучасних націоналістів, то.. чомусь одразу пропадає бажання їх слухати. Поясню чому. Коли за словами немає сили, то це тому що вони пусті зсередини. Одразу стає нудно, нестерпно нудно. Бо їх слова пусті. На цьому заснована жидо-масонська магія - магія пустоти. Якщо наповнити голови та серця порожнечею то вийде слухняна біомаса. З нею можна робити все, що завгодно. Тому ці "володарі пустоти" мають таку владу. Усі ці жалюгідні православні потуги зібратися навколо національної ідеї приречені. Неможна зібрати націю Руських навколо імпортного, жидівского "Б-га". Щоб ви не казали що "Матір Божа", це не бідна дівчинка з Вифлеєму, з поганою репутацією, а це насправді Макош або "чистаправаславная Казанскогебрейська Багаматерь" Що Христос це не брехливий байстрюк, а син Б-га який шість днів у носі колупався, та втомився.. з тих пір більше не працює. Щоб ви не казали, це будуть чергові, пусті слова. До тих пір, поки не буде зцілена духовна вісь нації, до тих пір ми будемо, як той бідний єврейський народ, кружляти пустелею. З тією різницею, що ті люди насправді жили у пустелі, а ми завдяки Вовану, повинні жити у пустелі своєї душі, та ще на такій квітучій землі. Часто можна почути, що якщо ми не усвідомимо геноцид "совецкай Рассеи" проти українців, у нас немає майбутнього, а хто усвідомлює сьогодні духовний геноцид христюків проти слов'ян?? Яка б біда не коїлась на Землі, завжди за нею стоїть тінь Єгови. Мало хто з вас, шановні, знають з чого почалась революція у 17-му. Вона почалась з Одеси, коли сіоністська молодь ходила по вулицях та скандувала: "Ми дали вам Б-га, дамо і Царя".
Зрозумійте мене правильно, я ні в якому разі не виправдовую погроми. У геноциду немає виправдання, це зло, яке повинно бути раз і назавжди засуджено, якщо ти не бажаєш щоб таке сталося із твоєю нацією, у будь якій країні.
Але.. доти, доки у скронях пересічних громадян буде жити енергетичний паразит Єгова, до тих пір ми будемо чужинцями на своїй землі. Бо ми і справді є духовні чужинці - зрадники своїх пращурів та своїх Богів. Сьогодні ніхто вголос не засуджує злочинців, які знищили мільйони людей, нашу культуру, історію, писемність, духовність, тому насправді ми є нащадками зрадників та загарбників, які примусили нас молити пощади у чужих богів.


Духовне питання
Згідно з Звичаєм, всесвіт виник тоді, коли Яйце вже було не в змозі стримувати Змія та Змієвицю (наразі більш поширено інь та янь). Воно розбилося (теорія великого вибуху) та вивільнило цих двох містичних істот. Вони зляглися і таким чином народилося усе, що ми бачимо навкруги. Ця давня мудрість дає нам зрозуміти, що кожне явище має дві складові. Чоловічу осьову енергію та жіночу адаптивну, вертикальну та горизонтальну. Завдяки гармонійному поєднанню цих двох стихій ми отримали життя. Таким чином і Україна, якщо є міцна духовна національно орієнтована сила у вертикалі та підтримка народу у горизонталі то все у нас буде добре. Якщо десь у цій схемі з'являться вади, почнеться дисгармонія та журба.
Декілька слів про Змія, яким він має бути. Він повинен бути впевненим у собі (жіночки мене підтримають). Коли чоловік не впевнений у собі, то це вже не Чоловік, з яким хочеться піти світ за очі, це вже якась мимра, маленький хлопчик який ще не виріс у Людину.
Що до Змієвиці. Змієвиця має дві голови. Одну, щоб сприймати, іншу щоб робити. Це дуже важливо усвідомити, бо це ключове питання. Якщо чоловіча вісь дає слабину, у Змієвиці є вибір, підтримати чоловіка, або зрадити, та піти шукати десь щось інше. Це дебютне блядство, але є хронічне, коли голова, яка відповідає за сприймання, спотворюється та вже не шукає Прави а шукає гроші, бо перетворилася на пітьму, та веде паразитичний спосіб існування.  Кожна людина, як ви розумієте, має в собі Змія та Змієвицю. Ці двоє можуть хворіти потім зцілюватись.. це все життя, але коли Змій деградує, людина перетворюється на злочинця, а коли Змієвиця - на проблядіще.  Тоді вона вже не взмозі народити здорових нащадків (архетип Мари), тому їй залишається тільки що "заро-бля-ти передком". Тому "блядь" це не статеве явище, а духовне.
Чим так небезпечне духовне блядство?? Я вам зара відкрию страшенну таємницю.. Усі негаразди українців у тому, що при владі часто густо були жінки легкої поведінки. Це я не про жінок буквально, це я про гендерну структуру свідомості. Такий бармотермін - блядство у головах. Це явище глобальне. Воно має відношення не тільки до "голів сільради". В першу чергу воно має відношення до тіла. Якщо тіло (народ) просякло цим, то звісно воно вилізе у Голову. Це як заражене грибницею дерево, ти бачиш тіки гриб, але не бачиш грибницю яка вразила весь стовбур. Тому, звісно правителі мають велику відповідальність, але якщо народ стоїть міцно, то його нелегко завернути в халепу. Тому скажу банальну, але істинну річ - почни з себе. Почни правильно мислити та говорити. Я вже почав, Країна почала, так що вирішуй, ти з нами у побудові майбутнього України, чи у глибокій русифікованій імперській дупі серед Чичикових, Хлестакових, та премудрих "піськарів".
Шануймося!!






12 коментарів:

  1. дякую, Бармо! Є над чим поміркувати))

    ВідповістиВидалити
  2. если перенести на человеческое. Где находится вторая голова у женщин?

    ВідповістиВидалити
  3. ну так где?)

    мда, голова у женщин редко работает)

    гениталии и область сердца, так?

    ВідповістиВидалити
  4. тю.. а где у тя душа мать?? То пра пацанов гаварят что у них две галовке, у теть там.. ну сама знаишь што.

    ВідповістиВидалити
  5. короче, ничего я про теть не знаю, как выясняется)

    ВідповістиВидалити
  6. ну и што.. жить и панимать жизнь не ад-но и тоже

    ВідповістиВидалити
  7. вот типа хотела понять... не получилось... где вторая " душа-голова"?

    ВідповістиВидалити
  8. вася, душа адна, но ана двугаловае, душа в теле, дух в душе, яйцо в утке, утка в зайце, зайаац!! Ну пагадиии!! в ларце, што ниясно??

    ВідповістиВидалити