неділя, 6 листопада 2011 р.

В трАве сИдЕл кУзнЕчИк сОвсЕм кАк..


Є люди які вірять у реінкарнацію, а є люди які учать реінкарнації, усі вони сліпі поводирі сліпих.
По перше що таке віра - віра це відмова від пізнання та розвитку, навіщо думати, я вірю що: (тут може бути ваше реклама гасло) Віра не підлягає обговоренню, вона є і все, а боїться тільки сумнівів. Тому, хто у що вірить то йому і грець. Для тих хто хоче думати, пропоную деякі факти.




1 - ієрархічність дурні - тобто з таргана у мишку, з мишки у кота, з кота в кобилку, із бабки в дєдку.   Статистика каже сама за себе. якщо припустити що є декілька мільярдів душ які туди сюди, це повинно збігатися з кількістю того чи іншого виду. Наприклад браття меньщі індуси стверджують: якщо будеш їсти м'ясо навернешся в тигра, можливо це хоч якось підходить для веганської країни, але скільки потрібно тигрів, для нас українців і де вони?? Чому стіки комах, де вони беруть душі??

2 Спогади спонтанні та недуже.
- Я пам'ятаю що у минулому житті була принцеса (ніяк не менше) попам'ятаю там зарила скарб і о! диво беремо лапату.
Тема спогадів з інших життів вже давно вивчена та забута. Людина може витягнути з колективного несвідомого, багато чого: спогади, архетипічні блоки навіть викликати духів померлих. Візьмемо класику - Юнга з його «Про психологію та патологію так званих окультних феноменів»
Досить доступне пояснення взаімодіі людини з памяттю людства. Ще раз, якщо загепнозувати людину, та ставити питання певним чином, людина розповість про ти чи інші події, можливо він як оповідач, скаже що відчуває нібито це він пережив це, але то тільки Змінений стан свідомості, ченелінг, і все.

3. Шерше ля мані. Хто та навіщо пропагандує ці ідеї?? Кому з цього користь?? Нехілу користь має верхівка буддиськіх жреців. Вони пішли ще далі наших попів які мріють про сан святого, щоб отримати енергетичний безлім у потойбіччі. Хлопці зі сходу, придумали якщо піпл прохаває, то з того світу можна втекти. Як?? Підсилити свою душу у дитину. Якщо усі повірять що це реінкарнація, то підселенця не виженуть. Придумали це ще у Єгипті, це називається некромантія. Багато чого люди не знають про буддизм, яка це жорстока окультна традиція. Наприклад мало хто каже, що під кожен буддистський храм живцем закопують монаха, перед тим накачав його наркотиками.

4. Ну і четверте. Чому піпл хаває. Тому що ліньки працювати над собою, ми повертаємось у п.1. Навіщо розвиватися якщо можна нашару попасти у халявний рай. Навіщо думати про соціальну несправедливість?? Терпи, та у наступному житті тобі пощастить, поки срані депутати доїдають тебе, та твоїх дітей, на цій грішній землі. Так сталося, так потрібно.. Але друзі мої.. замислитись на хвилинку, кому це вигідно?? Так, експлуататору. На кого працює *права рука, кажи!!))* релігія?? Хто її вигадав нарешті?? *На кого працює права рука, кажи!!))*

Тому Барма вам каже, а ви слухайте. Живить тут так, щоб було краще тобі та твоїм близьким. Якщо тут все у тебе буде гаразд, то і там все складеться найкращім чином.

Псю: парусске небуде в этот раз, ибо епта я уже писал. 

3 коментарі: