субота, 3 вересня 2011 р.

Українці - поглинаюча нація??

                                                                             

 Якщо ти українець, ти такий назавжди. Твоє коріння не засне, не розпорошиться в вирії подій, країн та інших націй. Це зрозуміло. Але я хочу сьогодні розповісти про інший бік явища, чому українськість має такий сильний вплив на представників інших народів??
Це неважко зрозуміти якщо ти в курсі такого явища як карни. Карна - доля, тонкоматеріальна структура того чи іншого явища, програма за якою це явище здійснює розвиток.
Серед слов'ян ми займаємо третю, верхню карну, карну магів, росіяни - воїни, білоруси - ремісники. Ця проста причина і є секрет чарування українців. Саме ця духовна орієнтація нації впливає на підсвідомість людей які потрапляють до нас, або спілкуються з українцями. Люди відчувають щось більше, потаємне, що приховано за нашими звичаями, в наших традиціях, в наших очах. Саме тому їх тягне приміряти вишиванку, вивчати мову, прийняти участь в народних святах. Коли людина бере шлюб з українцями, то їжа на столі та думки в голові теж будуть українські. Якщо ти українець, ти такий назавжди.


3 коментарі: